שיתופים+חזרנו מחיסון+שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נתחיל משיתוף שנורא עיצבן אותי אתמול גיסתי הייתה אצלנו...מיותר לציין שהבת שלה גדולה משלי ב3 חודשים אז הבת שלה כבר זוחלת יושבת מוחה כפיים ואומרת אבא....
    אז אתמול שי-אל ותהל (אחיינית שלי) שיחקו על המזרון פעילות...שי-אל מרימה רק טוסיק וזוחלת ממש טיפה גחון..אני לא דואגת מיזה כי אני יודעת שמתחחילים לזחול רק בגיל 7-8 חודש....
    ומה החצופה אומרת לי?????

גיסתי:"מה שי-אל לא זוחלת???(בקול עוקצני רצחחח)"
    אני:"לא היא לא למה?"
    גיסתי:" כי תהל כבר זחלה וישבה בגיל חצי שנה והיא אפילו אמרה אבא בגיל הזה(טון ממש לעגני)"
    אני:"נו ו... ושי-אל התהפכה בגיל 3 חודש ותהל בגיל 5 חודשים..כל אחד וההתפתחות שלו"
    גיסתי:" כדאי שתבדקי את זה אולי היא מעוקבת התפתחותית

12 תגובות
עמוד 1
  • עזהי אותךך השוואות - הייתי אומרת לה איזו שהיא עקיצה ומעיפה אותה ממני - חצופה

• עזבי, אין לך מה להתייחס לגיסתך, רק קנאים מחפשים מקום להשוואות...
    יש לך תינוקת מקסימה שמתפתחת בקצב תקין לחלוטין טפו טפו טפו (וכבר מתכוננת לקריירת דוגמנות
  • אויששששששששששש
    איזה מטומטמת היא!
    בכיף אני אתן לה איזה נעל או שתיים לפנים! שי-אל ילדה מתוקההההההההההה ומהממתתת ולא שום מעוקבת הכל בסדר 555!! פשוט שימי ^%^#$^ על כל הטיפשים האלה למיניהם!!

• טלי

• אאווחח.. שונאת את ההשוואות האלה
    אל תקשיבי לה- תסננני!

וגם - כל הכבוד לשי אל הגיבורה
    איזה כיף עד גיל חצי שנה- שקט מהחיסונים הארורים האלה...

• עזבי את גיסתך כפרהההההההה
    כל אחד והקצב שלו - שתתקדם.

תרגישו טוב ושיעבור בשלום

• גיסתך
  • מיצי מה רע לגור בדימונה

• ודרך אגב
    אני חיסנתי את אוריה וליאם לחיסון של השפעת!

• חחחח נטלי אין בעיה!!
    כתבתי בכור! בכור הגרעיני!
  • חחחחחח טוב

• גיסתך חוצפנית מה היא מבינה בכלל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה