היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תאמת גם לי זה קורה אבל לא כרגע בכל אופן ולא יודעת אם בכלל אבל תמיד קינאתי בנשים בהריון
כשהיה לי רק ילד אחד היתי מקנאה בטירוף והיתי מדברת על זה ללא הפסקה עד שנכנסתי שוב להריון עכשיו שיש לי שניים ברוך ה', כל פעם שאני רואה אישה בהריון אני מרגישה בדיוק את ההפך, "מזל שאני לא" זה מה שאני מיד חושבת You're my heart, you're my soul
מה שקורה לך זה שבא לך שוב להרגיש את התחושה של העובר זז שם בבטן, גם אני התגעגעתי לזה ונורא התחשק לי הריון גם כשלא רציתי הריון
ואם זה ינחם אותך אז גם עכשיו שאני בהריון אני מקנאה בנשים בחודשים מתקדמים יותר
חחח כן מוכר הנושא, כשהייתי בהריון וקצת לפני שילדתי וגיסתי היתה אומרת לי כמה שהיא מקנאה בי ושהיא רוצה שוב להיות בהריון (היא ילדה כמעט שנה לפניי
לי אישית לא קרה... אבל אני יודעת שיש הרבה נשים שאוהבות להיות בהריון.
אני לא התגעגעתי לבחילות , צרבות, לחצים , לילות בלי שינה , ובכלל אני רוצה את הגוף שלי חזרה ועכשיו
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
לי זה לא קרה... חחחחח תודה לאל על שני האוצרות שלי!
אז אני שרוטה כמוך, מתגעגעת להריון, רוצה עוד הריון ובע"ה גם זה יגיע אני אישית כ"כ אוהבת את הריון, התזוזות הקפיצות, הסקירות זה ממש התגלמות אלוהית בשבילי
בטח...תאמת כל הזמן בא לי גם הריון , ושיפנקו אותי, ולהרגיש תנועות...ההריון האחרון השאיר עם טעם של עוד... אבל לא בא לי על לילות חסרי שינה...טפו טפו טפו לפחות לא ב5 שנים הקרובות... אז נישאר בקנאה מתוקה ולא במימוש
זה טיבעי אצלנוווווווווווו הנשים אנחנו יכולות להיותל הכי כוסיות ומטופחות ומישהי יפיפיה תעבור לידינו ולרובנו בואו נודה במציאות יהיה קשה לפרגן לה כל מה שקשור להריון תמיד מעוורר אצלנו קינאה אולי זה סימן שאת מוכנה לעוד אחד :)
אני לא כל כך
אולי עוד שנה שנתיים אתחיל לקנא
מדי פעם חולפת לי המחשבה בראש שבא לי עוד בייבי קטן ואז מגיע טלפון מהבנק "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
מוכר מאוד אבל לא מתאים לי עוד הריון
מוכר מאוד ... גם אני מתעגעת לתחושה של ההריון ומרגישה שאני פשוט חייבת בת !!!!
אני מאוד אהבתי להיות בהיריון ואין לי בעיה להיות בהיריון גם יותר מ- 9 חודשים
גם אני אוהבת להיות בהריון, אבל בא לי הריון שקט מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אם למישהי יש ספק, התשובה שלי בעיקרה הומור (חוץ מהחלק בבנק- זה לא מצחיק אותי "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
טוב אז אני לא אגדיר את זה קינאה...כי זה לא... זה לא שלא היה לך או שלא יהיה לך... לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
ה' תבע בנשים את ייצר הקינאה בשביל זה ! שנשים יקנאו ויראו נשים בהריון יהיה בא להם גם .... שמישהיא ילדה יגידו יו גם אני רוצה ...וזה ככה באמת אם לא היה את ייצר הקינאה לא היה הרבה ילודה , וזה דבר טיבעי מה שאת מרגישה .
קרן אהבתי את התשובה שלך
אני בדיוק כמו מלי פייס: ortal_hori
אין לי מושג....אני לא מקנאה בנשים בהריון...להפך חח.. ומה רע בשני ילדים?