נחשו מה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
14 תגובות
עמוד 1
  • חחחחח זה היהברוררר היא נראית אחת כזאת
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • מימה יש להתלהב? היא בת 20 ומשהו וניראת עם כל הבוטוקס הזה כמו בת 40!!!!!

והיא הולכת עם גברים בשביל כסף!!! לא התיפוס שהייתי מתחברת איתו בשעות הפנאי או בכללל

• התלהבנו רק מהיופיייי
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • "היו לי כמה חברים נורא מבוססים....יש לי 3חדרי ארונות...... אם הוא לא מרוויח 60 אלף ברוטו הוא לא מושך אותי...." יאלללה היא יותר נפוחה מהחזה שלה

• מה זה נפוחחההה
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • חחחח כנראה הזריקו בוטוקס למקום הלא נכון
  • יוליה
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • היא ממש לא יפה היא כוסית וסקסית. בפנטזיה של כל גבר בחורה עם גוף סוף נפוחה איפה שרק אפשר, בקיצור בחורה לתקיעה וזהו

• נופקי אני איתך..יש לה גוף רזה..אבל אפילו לא לדוגמנות (אני אמנם דבה...אבל באמת שאני לא אוהבת את הרזון שלה..הוא לא מתאים לה למבנה העצמות והיא ניראית אנורקסית)
    לגבי הפנים...עכשיו ראיתי שהיא בת 20..לפי ה 5 דקות שהחזקתי את עצמי צופה בהאח הגדול..היא ניראתה לי לפחות בת 36..עם ניתוח פלסטי לא מוצלח.
    הזכירה לי את אמא של סטיפלר.

דברו איתי בפייסבוק

• היא בת 20???????????????????????

היא מנותחת בצורה מוגזמת.

חשבתי שהיא בת 30+

בשמת
  • אבל היא אומרת בקליפ שהיא בת 25
    וגם- אויימייגגדדד רואים לה הכל חוץ מאת הפטמות- מה נסגר איתה????

• בתעודת זהות שלה אמרו שהיא בת 29

• בנות, היא בת 29 ולדעתי היא די יפה בפנים.
    אבל, ברגע שהפה נפתח, היופי נעלם. גועל נפש.

• ידוע ידוע
    בע

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה