סקר- חופשת לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות היי
    הסקרים לא נגמרים
38 תגובות
עמוד 1
  • אני מתכננת רק 3 חודשים ואח"כ להכניס בונבון לפעוטון
  • אני באמת לא יודעת.... אני עובדת שעה וחצי נסיעה מהבית.
    אולי אני יעזוב ויחפש משהו קרוב יותר....

בחיים לא הייתי אמא אז אין לי מושג איך יהיה
  • אני עדיין בסוג של חופשת לידה...אבל יוצאת לעבוד אצל אימא שלי כך שהילדה איתי כל היום

• עוד מוקדם בשבילי אבל אני מתלבטת
    אני נכנסת עוד מעט לחודש חמישי אבל שוקלת את זה, יש מצב שהבוסית תרצה לשוחח איתי באיזשהו שלב.
    תיכננתי חצי שנה אבל אני יודעת שהיא בונה פה שאחזור אחרי שלושה חודשים
    זה לפחות מה שהיא מקווה.
    לי יש אמא שבפנסיה כבר שתוכל לשמור לי על הבונבון בעזרת השם אבל בכל זאת רציתי להיות איתו חצי שנה.

קיצר לא יודעת
  • בליאן חזרתי לצערי אחרי שלושה חודשים
    עם אדיר לא חזרתי לעבודה והייתי איתו בבית שנה ושלושה חודשים

]
    ]
  • אני בשבוע 28...
    בעזרת השם...מתכננת לפחות חצי שנה חופשת לידה ...
    כבר ברור להם בעבודה :)

מה ילד ראשוןןןןןןןןןןןןןןןן...ויוצא בדיוק אביב-קיץ...
    בפינוקקקק
  • אני אמורה לחזור בפבואר לעבודה ואני מאריכה בחודשיים....

• 4 וחצי חודשים הייתי בחופשת לידה.
    בדיוק השבוע חזרתי לעבודה- ביום ראשון

• חודשיים וחצי בגדול
    אבל התחלתי לעבוד רשמית בדיוק אחרי 3 חודשים

אם זה היה תלוי בי הייתי לוקחת שנה!

• תודה מקסימות
  • החודשיים הראשונים טסים כל כך מהר שלא שמים לב...

אני תכננתי חצי שנה אבל נפלה בחלקי הזדמנות בעבודה ולכן זה יהיה רק 4 חודשים.
  • אם היתה לי אפשרות יותר מ-3 חודשים היתי עושה את זה....
    מצד שני- אם אני בבית יותר מידי- אני מתחילה לטפס על קירות מרוב שיעמום, צריכה משהו שיעסיק אותי 24 שעות
  • אביטלי אני מבינה אותך זו גם ההתלבטות שלי
    אני לא אוהבת להיות בבית כשאין לי עיסוקים מצד שני חשוב לי להישאר כמה שיותר עם הבונבון...מצד שלישי אמא שלי כבר בפנסיה והיא בבית אבל אני לא יודעת עד כמה היא תסתדר עם הבייבי הקטן שלי בטח יהיה לה קשה
    ובכל זאת היא אמרה לי שהיא תשמור עליו
    קיצר אני מבלבלת את עצמי חחחחחחח
  • אני מתכננת לקחת חצי שנה גם הבוס שלי כמו שלך לא מת על הרעיון אבל זה מ'זה לא מעניין אותי!!
  • נראה לי אין בוס שמת על הרעיון הזה, לא נורא הם יחיו פה חצי שנה בלעדי.
    אצלנו החברה קטנה וכל אחד עושה תפקיד רחב.
    אם אני לא נמצאת זה נופל על עוד מישהי שאני עובדת איתה והיא הבת של הבוסית...היא גם בדיוק מתחתנת לקראת הלידה שלי מה שהורס לה בטח את הירח דבש ומעמיס עליה עוד עבודה שגם כהה יש לה לא מעט !
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • כרגע הארכתי את החופשה עד שתאיר תיהיה בע"ה בת חצי שנה אני רוצה יותר אבל בעלי הציב לי תנאים חח

• עינבלי אני בהחלט מסכימה עם בעלך וחושבת שילד מתפתח טוב בחברת ילדים אחרים הבעיה היא אחרת , אני רואה גם אצל חברות וגם פה בעבודה שהילדים בגן חולים בלי סוף, זה פשוט לא הגיוני.
    חברה שלי אמרה שכבר נגמרו לה כל ימי המחלה והחופש גם לה וגם לבעלה.
    המערכת חיסונית שלהם מאוד מאוד חלשה ולא התפתחה כראוי בגיל כל כך צעיר והם כל הזמן תופסים מחלות
  • אני איתה כבר 3 וחצי חודשים בבית....

• ילד ראשון חזרתי אחרי 3.5 חודשים מיד כי נמאס לי הייתי כבר חודשיים בשמירה ואז אחרי חופש הלידה מיד חזרתי
    בבת שלי הארכתי עו 3 חודשים
    חזרתי אחרי 6 חודשים
  • אני רוצה להאריך מעבר לשלושה חודשים...
    בעיקרון התל"מ שלי בתחילת מרץ ז"א מרץ עד מאי חופשת לידה.
    יוני עד אוגוסט חופש גדול, אז אני מתלבטת להתחיל בספטמבר עם תחילת שנת לימודים חדשה, מסגרת חדשה ל-

• אני אחרי הלידה הארשונה חזרתי לאחר 3.5 חודשים- אבל שמתי אצל אחותי.

אצל הקטן עזבתי את העבודה- היא היתה עד 16:30 והיה לי שעה נסיעה.

אז העדפתי לעזוב ולהיות עם הבנים שלי.
    בשמת
  • לילוש לא נראה לי שיפתו אותי רק באפריל העלו לי את המשכורת כי נכנסתי לתפקיד חדש וגם זה היה לאחר מלחמות כי רציתי יותר גבוה בסוף התפשרנו.
    ובונוס כבר קיבלתי על סוף שנה
  • לקחתי חצי שנה

• אני לא מתכננת להאריך מעבר ל3.5 החודשים.

הייתי בשמירה 3 חודשים ארוכים וכבר נמאס לי להיות בבית. (עם ח. הלידה זה יוצא מעבר לחצי שנה בבית!!)
    ואני שמה אותה אצל אמא שלי לפחות עד סוף השנה הנוכחית. זה מקל.

אניי אומרת שתמיד יהיה קשה לחזור לעבודה. לא משנה אם אחרי 3 חודשים או שנה.
    יש מצב שאחרי חצי שנה או שנה יהיה אפילו יותר קשה!!!
    והרעיון של להיפרד מהבונבונים תמיד קשה. כנ"ל.
    אז כל אחת איך שמתאים לה

• היריון ראשון יצאתי לחופשת לידה בתחילת אוגוסט כשהייתי בשבוע 37 (מיותר לציין שילדתי בסוף אוגוסט) וחזרתי לעבודה באמצע נובמבר...3 וחצי חודשים.

היריון שני מתכננת לצאת בתחילת יוני (תאריך לידה משוער שלי הוא 16 ליוני)
    ולחזור בספטמבר - כ 4 חודשים
  • ענבל את יכולה להרגיע את בעלך - ילדים מתפתחים יותר כשהאימא שלהם לצידם ונותנת להם יחס...!!

הילדה שלי לא בגן (תיכנס כשתהיה בת שנתיים באוגוסט) ואני לא חושבת שהיא הייתה מתפתחת יותר בגן - בגיל שנה וחצי היא רצה, מדברת, חברותית, מכירה צבעים, חיות והאמת שאני שמחה שהיא בבית (עם חמתי)... אף אחד לא נותן יחס כמו משפחה
  • בשני הילדים שלי חזרתי מיד עם תום חופשת הלידה
  • ב"ה אני רוצה ומקווה שאוכל מבחינה כלכלית להשאר בבית
    חצי שנה
    התאריך המשוער הוא 6 ליוני,
    אז חצי שנה נראה לי די ומספיק...
    נקווה שלא יהיו הפתעות ושנסתדר ואז אוכל להשאר כמו
    שאני רוצה

• עם עידן חזרתי אחרי 3.5 חודשים
  • בקורן נשארתי איתו עד גיל שנה וחודשיים ואז חזרתי לעבוד ..... בליראל הייי אמורה לחזור לפני חודש אבל לא הייתי מסוגלת להשאיר אותה אז עזבתי ואני מאושרת איתה כל יום יותר מדהים מקודמו ....

• אין לכן מושג כמה זמן לקח לי להכנס לשרשור הזה. רק מהבאסה שאין לי אפשרות להאריך את החופשת לידה. ובסוף אני רואה שהמון בנות לא מאריכות. נחמת טיפשים אני יודעת אבל זהעושה משהו.
    העבודה שלי לא מתגמלת אני עובדת וקורעת את התחת ומרויחה שכר שאני מתביישת לכתוב אותו אפילו. אין לי שום חשק לחזור לעבודה אחרי הלידה מרגישה שכלום לא שווה לי את החזרה הזאת אבל מצד שני אין לי ברירה

• שחר המלך- את זכאית להתפטר בעצמך אחרי הלידה, יש לך אפשרות לעשות את זה 9 חודשים מהלידה וזה נחשב לך שכאילו פוטרת. וככה את מקבלת את כספי הפיצויים שמגיעים לך.

[/url
  • אסתר- תראי זה ממש אידוידואלי לגבי כל ילד יש את התפתחות השונה .
    זה בכלל לא קשור עם הילד בגן או בבית זה קשור אך ורק בילד עצמו בהתפחות שלו יכול להיות שיש עיכוב בהתפתחות אבל זה לא קשור לגן הילדה שלך מפותחת יתר לגיל שלה אבל זה לא קשור לגן או לבית זה קשור בילד בלבד.
  • אני חזרתי אחרי 4 חודשים . האידאלי לדעתי זה 5 חודשים גם לאמא וגם לתינוקי . חשוב שיהיו בחברה מגיל צעיר..
  • אני הפסקתי לעבוד מאז הלידה- כבר שנה ושמונה חודשים ומאמינה שאשאר בבית- עד שהקטן מבינן הילדים יכנס למסגרת חינוכית, כלומ רעוד כמה שנים טובות. איןכמו להיות אמא במשרה מלאה!

• למי שיש לה אפשרות כמובן....

• אצל להב חזרתי כשהיתה בת 5 חודשים
    אצל נועם ברוך השם אני נשארת עד ספטמבר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה