היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נופר עדיין מאושפזת. אחרי יומיים ללא חום בכלל, עם שיפור אדיר ואפילו חזר לה קצת התיאבון - היום עלה לה שוב החום ומנהל המחלקה בדק לה את האוזניים וגילה שיש לה דלקת שם
17 תגובות
עמוד 1
אוי מתוקה מה שקורה לכם
בתחילת ההודעה שלך חשבתי: "איזה יופי! היא משתפרת!" ואז קראתי שעלה לה שוב החום...
פשוט כואב לי הלב לקרוא שהיא עדיין מאושפזת קבלי חיבוקים וחיזוקים תרגישו טוב! קישתא לכל הוירוסים וחיידקים!!!!!!!!!!!!!!!!
אירה, תודה רבה רבה! אני משתדלת להיות חזקה בשבילה, אני יודעת שנופרי צריכה דוגמה אישית של אמא עכשיו יותר מתמיד. אבל זה כל כך קשה... במיוחד כשגם אני מרגישה זוועה
אנסטסיה, תודה מתוקה שכמוך, ונשיקה לנתנאל שנראה פשוט הורסססס בחליפת סנטה הקטנה שלו!
יו ליהי איזה מבעס תרגישו טוב גם אנחנו היינו מאושפזים במאיר בבידוד עם וירוס דומה תתני לה המון במבה זה מצמיא אותם לפחות אצלנו זה עבד ואל תדאגי היא תחזיר את הכל ציק צק נשיקות כנרת
אמאאאא..כמה ילדה אחת קטנה יכולה לסבול?!?!?!? אני מאחלת החלמה מהירה!!! שתרגיש כבר טוב... ותתחזקי גם את... היא צריכה אמא חזקה.. אוהבת המון!!!! אם תהיה לי אפשרות מחר אני אתקשר.