נא עזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בת 40, אין לי ילדים. רוצה להתחיל טיפולים לקראת הריון. מתלבטת בין אם לעשות הזרעה או הפריה.בקופה מאשרים לי טופס 17 להפריה. אבל אני לא יודעת אם בגיל זה להזרעה יש יותר סיכוי או הפריה? מאוד לחוצה.
    1. מה הסיכויים בגיל זה להזרעה וכמה הסיכויים להפריה?
    2. באיזה מן השניים כדאי לבחור?
    תודה רבה
3 תגובות
עמוד 1
  • הי...

דבר ראשון אני מציעה לך להיות רגועה ועוד פעם רגועה ושוב רגועה...
    לי יש קרובת משפחה בת 48 נקלטה עכשיו טבעי!!! (חודש חמישי...)

עכשיו אחרי שטיפה נרגענו (אני מקווה ) אני מציעה קודם כל לעשות בדיקות שגרתיות... הורמונאליות, בדיקות דם, זרע לבעלך... בקיצור כדי לדעת איפה אתם עומדים...
    כמה זמן אתם מנסים?
    ממליצה להתחיל בהזרעות אם לא ילך אז הפריות...

הכי חשוב להיות רגועים ואופטימים , יהיה בסדר....

המון המון בהצלחה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • היי,
    קודם כל כל ששיר המדהימה אמרה לך, לא משנה איזו החלטה תתקבל, חשוב שתהיה ברוגע.
    דבר שני האם עשית בדיקות מקדימות?

אני חושבת שהמשך הטיפול מאוד תלוי בתוצאות שיתקבלו ויהיה לך יותר פשוט להגיע להחלטה.
    אני לא מכירה את הסיפור שלך, אבל במידה ועברת נסיונות לא מוצלחים להיכנס להריון אני ממליצה לך לפנות ישר לרופא פוריות ותקבלי הכוונה להמשך תהליך.
    שיהיה בהצלחה!

• ראיתי שדר' ישי ענה לך
    אני חושבת שבגלל הגיל אולי כדאי לך לשקול יותר הפריה כי יש יותר סיכויי הצלחה בהפריה, כדי שלא תבזבזי זמן מיותר..

שיהיה לך בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה