אני ממש אוהבת את הזוגיות של עקיבא וענאהל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מהמירוץ למיליון...
    איזה חמודים, איזה מפרגנים אחד לשני,
    איזה כבוד יש בינהם,
    ממש כיף לראות את האהבה שלהם!

[
    [
16 תגובות
עמוד 1
  • גם אני אוהבת אותם מאודדד!!!
    הלוואי והם ייזכו

• מסכימה איתך!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• pפשוט אין עליהם

• בואנ'ה - ראיתן את הזונות האלו אורן ואלון??? מה הן עשו לה!!!!!

רציתי להרוג אותם
    פייס: ortal_hori
  • כמוך כמוני
  • גם אני מעריצה את הזוגיות שלהם

• מעריצה אותם בכלל
    איזה כבוד הדדי יש בניהם , פרגון כזה רק ללמוד מהם.
    כל הכבוד להם שלא ענו לאחים הטפשים האלו זו הייתה הגדולה שלהם ובגלל זה בע"ה הם יזכו
  • זוג פשוט מקסים, מקסים, מקסים!!
  • פנינה, כדי לנסות לגרום לענהאל ועקיבא להפיל את הכד מהראש הם התחילו לצעוק להם דברים בסגנון של - מסכנה הבת שלך היא לבד בבית, איך את משאירה ילדה בת חודשיים וחצי לבד בבית, היא בוכה ורוצה אותך, השמיים בוכים וכו' וכו'...
  • http://reshet.ynet.co.il/Shows/The_Amazing_Race/videomarklist,196365/#!ReshetVod[gallery]/0/

תריצי לדקה -27-28

• אבל באמת איך היא משאירה תינוקת בת חודשיים ככה?
  • וואי לא לענין בכלל!
    אולי הם נרשמו לתכנית הרבה לפני הלידה ,וכשהם התקבלו , אולי הם קיבלו תמיכה ועזרה ממשפחה , כך שהם החליטו ללכת על חוויה של פעם בחיים כשהם יודעים שהילדה בידיים טובות??
    הם אנשים טהורים . פשוט זוגיות לקנא בה..
  • האחים צריכים להתבייש בעצמם!
  • הם באמת מקסימים
    יש להם כבוד אחד כלפיי השני
    ממש ללמוד מהם
    אף פעם לא שמעתי אותם צועקים אחד על השני
    ותמיד תומכים .
  • בעייני זה עדיין הזוי
  • גם בעיניי הזוי להשאיר תינוקת בבית לכל כך הרבה זמן, אבל זו הבחירה שלהם, היא אמרה שהתינוקת הושארה אצל אמא שלה, ורואים שהיה להם מאוד קשה הקטע הזה אתמול, זה היה ממש לא לעניין. האחים ממש הגזימו...
    הם הרגישו רע עם עצמם אחרי שהם ראו איך זה השפיע על עקיבא וענהאל, חבל שהם לא חשבו על זה קודם...

[
    [
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה