עצוב לי :(( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יודעת מה לעשות עם בעלי אני לא יכולה לסמוך עליו בכלל. הוא מתנהג כמו תינוק עם הילדים כל הזמן מעצבן אותם ומציק להם וזה מרתיח אותי אפילו להתקלח בשקט אני לא יכולה. אני אומרת לו קיבינימט תנסה לשבת איתם לשחק איתם תפסיק להתנהג איתם כמו ילד בגן ולהציק להם כרגיל לא מבין מה אני רוצה ממנו.אני רק חושבת על זה איך אני משאירה אותם איתו והולכת ללדת בא לי לקחת אותם איתי למלונית כי אני פשוט מרחמת עליהם ולא סומכת עליו בכלל שהוא איתם. אני מתפללת שאני ילד בשבת שחמותי תהיה איתם. מה לעשות???? מקודם רבנו ואמרתי לו שאני לא מוכנה שככה הוא יתנהג לילדים ובסוף אני ילך איתם עד שהוא יחליט לטפל בטמטום שלו. מה אתן אומרות???  

8 תגובות
עמוד 1

• לחנך אותו.

• הוא לא מבין שמדברים איתו הוא חושב שזה בסדר גמור ושאני לא בסדר פה

• גם אני חושבת שהפתרון פשוט להסביר לו בפירוט מה בדיוק את מצפה ממנו... לרמוז או לצפות שיבין לבד לרוב לא עובד
  • עוד סיבה לכך שנשים צריכות ללדת ולא גברים

• כולם אומרים לו אפילו ההורים שלו ואתמול בלילה אפילו אמרתי לו שכ״כ עצוב לי שאין לי על מי לסמוך ואין לי פרטנר שאני יכולה לגדל איתו את הילדים. אני יציין שבעלי עובד כל יום עד תשע בלילה ויש ימים שהוא בכלל לא רואה אותם והזמן היחידי שנשאר לו זה הבוקר ובבוקר בא לי פשוט לתלוש שערות מעצבים

• לדעתי את צריכה לקבוע איתו זמן איכות
    במקום פסטורלי רומנטי משהו ...

לשבת איתו לשיחה רצינית - להתחיל עם הפידבקים החיוביים
    ובסוף להגיע לנקודה התחתונה
    תגידי לו כמה את מעריכה ואוהבת אותו בלה בלה בלה
    וקשה לך שהוא מתנהג ככה וכו' ...

יצאתי פסיכולוגית

• מה זה מציק? מה הוא עושה?
    אני יכולה לשתף שבעלי חולה על חיבוקים ונשיקות וכל היום דבוק אליי, עכשיו הוא עושה את זה גם לילדים וזה נראה לי מציק לעשות את זה לתינוקות קטנטנים אבל הם מתמוגגים מזה..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה