היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם ככה אני חולה ולא נרדמת אז לפחות נעשה משהו מועיל ונפציץ בסקרים! אז כככהההההההה.. סימני המתיחה המעלפים - הופיעו אצלך? באיזה שלב של ההריון? כמה? באיזה אזורים? אם דהו והחווירו -תוך כמה זמן מהלידה?
אצלי הופיעו ממש בסוף ההריון בשבועיים האחרונים בגלל שהייתי רזה לאללה ועוד בשילוב עם הסטרואידים שקיבלתי אחרי הלידה הופיעו לי קטנים בירכיים ובמותניים. את רובם כבר אי אפשר לראות. השאר בע"ה יחווירו להם בקצב שלהם
16 תגובות
עמוד 1
תאמת, לי לא היו סימני מתיחה בזמן ההריון. אחרי הלידה הופיעו כמה ממש קטנים, ועכשיו כבר לא רואים אותם בכלל!
יש לי סימני מתיחה ממש קצת מסביב לטבור מקוה שזה יעלם כמה שיותר מהר ולא יהיו יותר
כל ההריון התלהבתי שאין לי, חשבתי איזה עור מצויין וגמיש! ואיפשהו בחודש האחרון ממש ממש לקראת הסוף פתאום שמתי לב למהממים. כמה? מה זה כמה? שאני אספור קרע וקרע? כי בצדדים ממש היה נראה כאילו חתכי את עצמי חחחחח אז בצדדים (זה בעצמות האגן כן? ) מצד אחד כבר נעלם, מצד שני עדיין אדום
אין אין הקווים האלה זה משהו מיוחד כשאני רוצה להרגיש סקסית אני שמה תחתון+חזיה מנומרים ומדמיינת פשוט שהנמר התעצבן שאני לובשת אותו ושרט אותי בצדדים ובירכיים
חחחח טלי את הורסת!! התחילו לי בסוף חודש שמיני, לספור? בלתי אפשרי לצערי! הם כל כך כהים שנראה לי הם פה כדי להישאר. באסה!!
נגעת כרגע בנושא הכי רגיש אצלי.. לצערי הם הגיעו אליי בחודש כמעט תשיעי ונשארו פה לנצח.. יש לי סימנים על כל הבטן [/center] ]
לא היו "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
בהריון הראשון היו לי וההההההמון התבהרו כולם כעבור שנה הריון שני לא הופיעו חדשים ןהישנים נשארו בהירים [
בהריון ראשון היו לי ממש מעט וממש חלשים בסוף ההריון ביריכיים , נראה לי שכבר לא רואים אותם בכלל , בהריון השני - כלום
למזלי - לא היו לי! 555
יש לי 2 ילדים ולא הופיוע לי סימני מתיחה הבטן שלי עדיין כמו שהייתי לפני ההריון
האמת, ממש שמחתי שאין לי סימני מתיחה (לפחות זה...)
ולפני שבועיים גיסתי ראתה אצלי פסים והתברר שיש לי קטנים... פשוט מרוב הצמיגים לא ראיתי אותם קודם
ב2 ההריונות לא הופיעו כלל...
למזלי ושמחתי אין לי סימנים בבטן
הופיעו לי בסוף ההריון בחודש האחרון יצאו בבטן בלבד רק עכשיו אחרי חצי שנה התחילו להיות לבנים