מעדכנת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז יום שלישי בלילה (בעשר וחצי!) הייתה השאיבה הראשונה שלי ודי מקווה שהאחרונה.
    תודה לכל הבנות שהרגיעו אותי- השד הוא אכן לא כזה נורא...
    והדבר שהכי חששתי ממנו ההרדמה ללא ספק היה החלק הכי טוב בסיפור הזה.
    לא הרגשתי כלום בשאיבה, שמעתי את הרופא המרדים אומר לי תתעוררי וכל מה שרציתי זה להמשיך לישון... אח, ממש שינה מתוקה זו הייתה בא לי להתקשר למרדים ולהזמין אותו אליי כל לילה לזריקת שינה כזאת.
    אמנם איך שהתעוררתי היו לי כאבים חזקים אבל אז הגיעה האחות ושאלה אותי אם אני רוצה זריקה או אופטלגין, לא היססתי ישר אמרתי לה זריקה (קטן עלינו כבר) ואז קיבלתי זריקה בתוסיק ותוך עשר דקות לא הרגשתי שום דבר.
    ואז הרופאה המהממת שלי נכנסה לחדר ואמרה לי ששאבו לי 14 ביציות!!
    וואו כנגד כל הסיכויים 14 ביציות, איזה מאושרת הייתי!!!
    ואתמול הגיע הטלפון מאסותא שבישר לי שיש חמישה עוברים קטנים שמחכים לי שברגע זה ממש רבים בינהם במי אמא תבחר
    אז מחר ההחזרה ואני צריכה את האצבעות שלכן שזה יהיה הIVF המנצח
    אמן אמן
    הלוואי שנעוף מפה כולנו (למרות שדי נעים פה)
10 תגובות
עמוד 1
  • אני שמחה " לשמוע " מרגש ביותר
    בהצלחה מחר בהחזרה בע"ה תהייה תשובה חיובית
  • וואו איזה כיף לשמוע!!!! מחזיקה לך אצבעות - חמישה זה מספר מנצח..... 55555....

שיהיה בהצלחה ואמן שתעברי לפורום המקביל במהרה....
  • איזה כיף שאת אחרי!!!!!!
    אני שמחה לשמוע שעבר יחסית בקלות
  • חמישיה פותחת!!!
    איזה בשורות טובות!!!

אני ממש שמחה שעבר בקלילות והלוואי שהחודש תבשרי לנו על הריון!
    כמה את מתכוונת להחזיר?

נטאלי, יהיה בסדר, אהובתי!

• איזה יופי!!! אחרי כל ה"בלאגן" מעולה שנשאבו בסוף 14!
    מקווה שההחזרה היום תהיה מוצלחת!!!
  • אז אני עונה...
    כמה להחזיר זו אכן שאלת השאלות, בעלי רוצה שנחזיר אחד, אני מעדיפה שנחזיר 2. אומרים שהסיכוי לתאומים אם מחזירים 2 הוא רק עשר אחוז אבל הסיכוי להריון יחיד עולה מ25% ל35%, אם זה ככה אז אני ללא ספק יחזיר 2.
    חוץ מזה אני עדיין לא יודעת את האיכות שלהם ואני מניחה שזה תלוי גם בזה, אם יש אחד יפה במיוחד אז אני אחזיר רק אחד ויש 2 בינוניים אני אחזיר 2. אני צריכה לשאול את הרופאה שלי.
    לנטאלי,
    אכן עשיתי באסותא רמת החייל, היה מאד נעים שם למרות שהיה עיכוב קל, קבעו לי את השאיבה לתשע בערב ובסוף נכנסתי בעשר וחצי וכל הזמן הזה שאני מחכה אני בטוחה שעברו 36 שעות מהאוביטרל והנה מפספסים לי את הביוץ עד שהרופאה שלי באה להרגיע אותי... הצוות היה מאד אדיב ונעים אלינו ואחרי השאיבה את מקבלת כריך שווה עם מעדן וכוס תה
    לפני השאיבה באולטראסאונד האחרון אמרו לי שיש לי זקיק אחד בגודל 21, אחד בגודל 19, 2 בגודל 18 וארבע בגודל 16-17 והשאר קטנים יותר 14-15. אז אני מניחה שה5 עוברים שנוצרו הם אכן מהזקיקים הגדולים ששאבו.
    אוף אני כ"כ מתרגשת, זה חייב להצליח, פשוט חייב!!!
  • בהצלחה מתוקה... מחזיקה לך

הלוואי שזאת תהיה הפריה ראשונה ומנצחת

• בהצלחה!!! מחזיקה לך אצבעות שאחד או שתיים מהחמישה ישתרש לו ובעוד 9 חוודשים יגיע הבייבי המקסים!!!!
  • ממש מרגש,הלוואי ושתבשרי לנו עוד שבועיים על בטא מהמהמת ,תפתחי לכולנו את המזל כאן בפורום ,למרות שחמים ונעים לכולנו כאן בפורום ,נדאג שיהיה חמים ונעים בפורום השכן
    המון המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה