אההההההההההההההההההההההה מעצבן!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשן התקשר אליי עכשיו ובסוף השיחה הוא אומר לי "תתקשרי בצהריים להגיד מזל טוב לאמא שלי" - יש לה יום הולדת, אני יודעת, אבל למה שאני אתקשר?
    11 שנה אנחנו נשואים, אולי אולי פעם אחת היא התקשרה בכל התקופה לומר לי מזל טוב...
    וזה לא שאנחנו החברות הכי טובות... סליחה, זה לא שאנחנו חברות, נקודה!
    וכשאמרתי לו שאני לא רוצה, הוא התעצבן עליי!!!
43 תגובות
עמוד 1
  • תשמעי, עם כל הכבוד, אם היא לא טורחת לכבד אותך ולהתקשר ביום הולדת ולאחל לך מזל טוב,
    למה את חייבת בעצם להתקשר אליה?
  • לא
  • נטלי
    בעבר הייתי מתקשרת אליה כל שנה לומר לה מזל טוב
    מה גם שאני יודעת בוודאות שהיא מתקשרת לכלות האחרות שלה
    יש לה לוח שנה מודפס עם כל התאריכים ואני יודעת שלפחות פעם בשבוע היא בודקת איזה ימי הולדת יש בקרוב...

יכול להיות שאת צודקת, שהיא רוצה שאני "ארים את הכפפה" ראשונה, אבל הכפפה היחידה שבא לי להרים לעברה היא כפפת אגרוף...
  • עד כמה שאני זוכרת את היחסים שלך עם חמותך קשה לי להבין למה בכלל בשן ביקש
  • אם היא מתקשרת לכלות האחרות אז אני לא הייתי מתקשרת!
    זה מה הדבר הזה?
  • צ'
    את צודקת, היחסים שלי עם חמותי בהחלט ראויים "לשבח"
    ובשן ביקש כי הוא באמת מתוסכל מזה, כמה שהוא מנסה לעבור הלאה וכו', זה קשה לו, הוא מאמין שאם אני אעשה צעד לעברה, היא תעשה צעד לעברי... כן, בטח...
  • האמת ,שלא מגיע לה בכלל
    אבל האמת גם שנשמע מדבריך שקשה מאוד לבשן עם זה והוא מחפש דרך יציאה מהמצב הזה .
    אם תתקשרי , זו תהיה דקה של הרגשה חרא, אבל מצד שני את תהיי במצב של "אני ניסיתי בשבלך , ניסיתי לשפר את המצב .עשיתי את הצעד.. עכשיו תורה .עכשיו נראה אם זה עוזר " ידך תהיה על העליונה
    אני שונאאאאאאאאאאת להיות נחמדה כשלא בא לי (יענו להיות צבועה) אבל כנראה שצריך לפעמים .(סביר להניח שגם אני הייתי מסרבת להתקשר, כן??)
    תעשי עבור בשן .תתקשרי כשהוא לידך..
    ותגידי לו - יודע משהו ,אולי זה באמת יפתח דף חדש? הלוואי!
    ונראה מה יהיה עד יומולדת שלך..
    בכל אופן אם היא לא תתקשר אליך , הוא יאלץ לסתום לנצח.

• כן מאמי לא נעים..אבל להתקשר
    לדעתי בכלל נושא של עיניי כבוד הוא לא אקטואלי שמדובר על הפרשי גילאים כאילו ..במילים אחרות...אפשר לשחק בעיניני כבוד בין בני אותו גיל..אבל לא בין אדם מבוגר הרבה יותר לבין הצעיר/ בין הורה לילד וכו...לדעתי זה אפילו מצחיק

• ניראה לי שהייתי כן מיתקשרת
    אם זה היה כל כך חשוב לבעלי
    אז הייתי "מרימה" קצת מעצמי לרק שיחת טלפון להגיד מזל טוב
    לא רואה בזה כל כך השפלה
    אני לא אוהבת את המישחקיי כוחות האלה
    וקורה שחמתי לא מטלפת אליי המוןןןן זמן אז כן אני מרימה טלפון
    תיראי אני לא יודעת מה היחסים שלכן
    אז אני לא יכולה לגמריי לשפוט

אם זה יעשה טוב לבשן תיתקשרי
  • אני בעד להרים את כפפת האגרוף
  • נו , מה יש ברירה ???? כן הייתי מתקשרת .
    אני כל שנה מתקשרת (גם ביום נישואים)
    והיא כל שנה מתקשרת כאילו בכוונה יום לפני היומולדת שלי ואומרת לי : " אז מה ? מחר את חוגגת יומולדת ?! "
  • אני הייתי מתקשרת.....
    פייס: ortal_hori
  • לדעתי אחרי כ"כ הרבה שנים הגיע הזמן שבשן פשוט יפנים לא?

הסביבה היחידה שהייתי אולי כן מרימה טלפון זה רק בשבילו. את ענייני הכבוד אני משאירה בצד כי בעייני זה כמו כיבוד הורים אבל במקרה הספציפי שלכם הייתי אולי מתקשרת אבל מסבירה לבשן שאחרי 11 שנות נישואין שיפנים שאמא שלו לא אוהבת אותך וזהו.

• חחח... לא הייתי מתקשרת...

• תודה על כל התגובות
  • מצאנ לה יום לחגיגות

• מה עשית בסוף?
  • לא הייתי מתקשרתתתתתתתתתתת

בשמת
  • יולינ'קה
    טרם עשיתי
  • אני מאמינה שתיתקשרי
  • גם אני מאמינה שתתקשרי

• יש לך את כל הזמן שבעולם (עד חצות) להחליט

• אני מציעה לך שתתקשרי למרות שלא בא לך ואז אם היא לא תתקשר ביומולדת שלך תפגעי עד עמקי נשמתך ותדאגי שבעלך ידע כמה את פגועה ואז שנה הבאה בטוח לא יבקש ממך להתקשר שוב

• בדיוק כמו אנגל
  • אני לא הייתי מצלצלת

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אני הייתי מתקשרת רק בגלל בעלי והייתי זורקת יציאה אה בשן אמתי שיש לך יום הולדת היום אז מזל טוב

• אני לא מתקשרת לחמותי ביום הולדתה והיא לא מתקשרת אלי.
    היא גם מתלוננת שאני אף פעם לא הבאתי לה כלום ,אפילו לא פרח- ושתבינו היא באה לבקר אותי בביה"ח אחרי הלידה ובאה בידיים ריקות ,אז ברור שאני לא קונה לה כלום לא בחג ולא ביום ההולדת. למרות שהיא מבוגרת אם אין לה טיפת כבוד ,אז גם לי אין!!

• האמת שבעלי אף פעם לא ביקש שאתקשר לאמא שלו לאחל מזל טוב... הוא זה שמתקשר. ולהורים שלי, אני מתקשרת. מאז שרום נולדה, אני פשוט אומרת יום לפני.... (היא נולדה יום לפני חמתי

• יווו

חמות!

סיפורי אלף לילה ולילה

• נוגע
    פייס: ortal_hori
  • הייתי אומרת לו תתקשר אתה ותמסור גם ממני

• אם יש לכן קשר בסיסי טוב הייתי מתקשרת
    אבל אני וחמותי חתול ועכבר אז ל-א

• יפה טלטול

• פייס: ortal_hori
  • שיררה
    את לא מכירה אותי עדיין
  • יופי שהתקשרת

• בעיני את נחמדה מידי

• ענבר -
  • גם אני באותה קלחת שלך למרות שדווקא במקרה הזה חמתי המהממת כן מתקשרת אבל תעשי מה שאני עושה כשלחמתי יש וכמובן תמיד באים אליהם כשבעלי מדבר איתה על דרך אני לוקחת את הטלפון ואומרת לה מזל טוב אבל לא מתקשרת במיוחד והמבין יבין מה היחס שלי לחמתי
  • כל הכבוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה