אני לא יודעת מה לעשות כבר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות אני חייבת יעוץץץץץ לגבי עידן
    בזמן האחרון עידן אלים כלפי אהוד, אלי, מתחצף ומקלל אותי ובכלל מתנהג אל כולנו(גם אל בעלי אבל פחות) כאילו הוא הבוס שלנו
    השבוע האחרון בכלל לא עשה קקי בשירותים..ממש פרנציפ! וכל זה למרות שאני שואלת אותו כמעט כל 10 דקות אם הוא רוצה שנלך יחד לשירותים, אני יושבת לידו עם כיסא..וכלום
7 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי כבר כועסת .
    יש גבול לכל תעלול ,והתעלולון הקטן הזה חסר גבולות !
    שכל הפסיכולוגים ילכו לקשקש , אם הוא עושה דווקא ועושה בתחתונים - סליחה מותק תשאר בקקי של עצמך! (5 דקות גג, כן?? )
    וכן כועסת עליו.
    והקטן מושפע? יש בוס בבית וזה את ואבא . ואתובעלך מחליטים. מי שעושה כך וכך (לא יודעת מה הם עושים חוצמזה ) יקבל עונש או לא יקבל טלויזיה/ קינוח /וכו...
    את צריכה להחליט שפספוס בן 4 לא ינהל אותך! את בנאדם בוגר , את עשית אותם ולכן את מנהלת אותם!

• [
  • זה מה שבעלי אומר...שאני לא מספיק קשוחה איתו...אבל אין לי לב לכעוס...יש לי בעיה
    וזה פוגע בו בסופו של דבר אני יודעת...
    חבל שבעלי עובד כל כך הרבה שעות ואני רוב הזמן איתם...בעלי מחנך אותם כמו שצריך.......אבל גם כשהוא כועס ומעניש ממש רע לי עם זה ואני מרגישה שלא ככה צריך לעשות. רגשנית מידי
  • כל הזמן אני חופרת לו שהוא גדול ובגן של גדולים (הוא אמור לעלות לגן חובה שנה הבאה) לא נראה לי שיעלו אותו ככה....

• עדידו'ש, נכון שאת רגישה.. אבל את חייבת להאמין בכל ליבך שזה לטובתו..
    כן, את צריכה להיות קשוחה איתו קצת כי זה לטובתו!
    את צריכה להיות חזקה איתו יותר כי זה לטובתו!! וגם לטובתך..

מה יקרה כשהוא ירצה לעשות דווקא למורה בכיתה?
    או בכלל כשהוא יהיה גדול?

אני לא נותנת לילדים להרגיש אפילו לשניה שהם הבוסים שלי!
    אני משתדלת לחנך אותם לבקש יפה, ולא בפקודות..
    ושלא הכל מגיע להם!
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
    [
  • את צודקת....
  • מסכימה עם פנינה.

את חייבת לעמוד על שלך! נשמע שהוא מפרפר אותך חבל"ז......
    פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה