בנות באר שבע דימונה והסביבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היילמשהי יש המלצה לחנות תכשיטים באיזור אני רוצה לקנות טבעת נישאין כי אבדה לי ......

11 תגובות
עמוד 1
  • אוי את מעלה לי נשכחות...
    גם אני אבדתי את הטבעת שלי והיא היתה מיוחדת כ"כ....
  • כן זה מבאס כי גם אני ממש אהבתי אותה ולא מצאתי משהו דומה כשהיינו אצל ההורים שלי אז נשאר לי לחפש כאן באיזור אני כבר שנה בלי טבעת ופתאום ממש בא לי

• יש חנות מהממת בשדרה השביעית שנקראת ענבר.
    לא יודעת מה השיקול הכלכלי... אבל ברמת גן יש את ג'קסון, שממש זול שם משמעותית ויש שם מבחר מטורף -אני קראתי לזה הגונג של הטבעות...חח...והמבינה תבין...

• geshem1 היי מחר אני בבאר שבע אז אכנס אני גרה במצפה רמון אז רמת גן א נראת באופק כרגע חחח

• יש בבאר שבע "תכשיטי אליס" בעיר העתיקה בבאר שבע קניתי שם את הטבעות שלי ואני מאוד מרוצה

• היי,
    ממליצה על תכשיטי אליס.
    גם לי אבדה הטבעת ולפני כמה חודשים קניתי מהם חדשה
  • היי תודה בנות אתן יכולות לומר לי מה טווח המחירים אצל אליס לטבעת נישואין
    ברור שיש מחירים שונים אבל בערך

• עם אני זוכרת נכון קניתי את הטבעת שלי ושל בעלי ב 1600 ש"ח הטבעת אירוסין עלתה לבעלי יותר 1500 ש"ח כי זה זהב לבן גם תלוי מה את לוקחת נראה לי שהמחירים שלהם סבירים

• ממליצה לך ללכת בבאר שבע ללכת לעיר העתיקה יש שם מלא חניות של תכשיטים ולא יקר כמו בקניון...

• גם אני קניתי הכל בתכשיטי אליס בעיר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה