אני משתגעעעעעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשבוע האחרון אוראל קם בלילה לאכול כל שעתיייים

9 תגובות
עמוד 1

• אולי תוסיפי דייסה הוא יאהב
    וגם יש מטרנה לילה טוב הבת שלי לא הייתה מתלהב מהמטרנה הרגילה
    עם דייסה
    או מטרנה לילה טוב מאווד אהבה
    והצלחתי לגמול אותה מהנקה גם
  • תנסי לתת לו בקבוק עם מים..
    כשהייתי מניקה את הבת שלי היא גם הייתה מתעוררת כל שעה והכי קל לתת ציצי..
    אבל זאת טעות.. היא הייתה קמה כל הזמן עד שהפסקתי להניק אותה ונתתי לה בקבוק עם מים והיא הפסיקה להתעורר באמצע הלילה..
    [/center]
    ]
  • הבעיה שגם מים הוא לא מוכן לשתות - חוץ מהחלב שלי כלוווום
    אני מממש מיואשת ממנו

• את בטח שואבת לו גם, נכון? אז הוא כן אןכל מבקבוק נכון?

מה לגבי סוכר ענבים? עם המטרנה/סימילק?
    ותשתדלי שאת לא תיהיי בחדר כשנותנים לו... כי הוא מריח את החלב שלך... ואז הןא לא ירצה.
    לגבי הטעימות- בגן הוא אןכל? רק אצלך עושה בעיות? אולי שוב, מריח את החלב שלך...

ועוד שאלה. אולי סוג פטמה זה הפתרון- שלב 2 או כבר 3?

• קודם הוא היה קם בלילה? הוא כבר גדול, אז אם הוא לא רזה במיוחד הוא לא אמור להצטרך לקום בלילה. אם הוא במשקל טוב אל תתני לו יותר אוכל בלילות. תאכילי עד נגיד 23:00-24:00 ואחרי זה תני רק מים. זה מה יש! מים ולהרדים. מ-5:00-6:00 בבוקר הבופה נפתח. סבבה? ואחרי שיתרגל תפסיקי להאכיל ב-21:00 בערך.

את צריכה להמשיך להציע תמ"ל וטעימות. זה דורש הסתגלות אבל בסוף הוא יתרגל.

בהצלחה!

• זה קורה שהם קמים גם לאופק זה קורה הרבה שהיא קמה כל שעתיים ואני נגמרת מעייפות

אני ממליצה לך על מטרנה לילה טוב. זה הרבה יותר קל ופחות משמין מדייסה אבל מאוד משביע ודיי סמיך..

אני התחלתי לתת לה היום למרות שהיא עוד לא בת 4 חודשים התחלתי לתת לה כדי שתשבע קצת יותר זה גם ממש בריא

• גם תאיר יורקת את הטעימות לא יודעת מה לעשות לגבי המטרנה אול תכיני 2 בקבוקים אחד חלב שאוב והשני מטרנה ברגע שהוא מתחיל לשתות מהשאוב תוציאי מהר ותחליפי בבקבוקים

• חזרת לעבודה לא מזמן?
    נראה לי שהוא עובר איזשהי תקופה אולי זה הסתגלות כלשהיא... פשוט תנשמי עמוק וזה יעבור. אני הייתי זורמת איתו ואם קם - מניקה. על אף שזה באמת קשה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה