היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אריאלי כבר שבוע עם עצירות (לראשונה בחייה), היא לא התלוננה בכלל ולא הראתה סימנים שזה מפריע לה אבל שמנו לב שהיא עושה קקי בקושי ושעד שהיא עושה הוא יוצא נורא קטן ונורא נורא נורא קשה...
בשלושת הימים האחרונים היא בכלל לא עשתה קקי - הופא נתן לה סירופ משלשל קנינו גם נרות גליצרין העברנו את הת**** שלה לת**** מלאה בפירות ירקות ומרקים וכלום.. מצד אחד הילדה לא בוכה (יש לה כוח סבל אדיר) אבל מצד שני אנחנו רואים שהיא מתאמצת וכלום לא יוצא והיא ממש בקושי יושבת...
היום בבוקר שמתי לה עוד נר גליצרין (אחרי יומיים שלא יצא לה כלום
13 תגובות
עמוד 1
מסכנונה לדעתי מים חמים פושרים אמבטיות ולעזור עם מדחום עם וזלין קצת לשחרר בהצלחה
את לא מבינה איך כואב לנו הלב לראות אותה ככה
מסכנוני...
אני בטוחה מקווה שיעזור ויעבור במהרה
יש לה מלא מלא שלשול בפנים שרק מחכה לצאת החוצה הבעיה שהפקק שם ממש ממש ממש ממש גדול!!
אוי, מסכנונית
תודה! אני מביאה לה מיץ שזייפים טבעי ושמן זית עם מיץ עגבנייה...
רק שייצא - הגיבורה הקטנה הזאת אפילו לא בוכה, אז אני לא יודעת אם כואב לה, אני רק יודעת שהיא ממש איבדה שמחת חיים ביומיים האחרונים
איזה מתוקה היא שהיא לא בוכה וסובלת בשקט..
[/url
וואו...מסכנוני קטנטוני... מקווה שישתחרר לה ומהר... איזה לחץ בטח יש לה בבטן :(