עדכון ו..תאחלו בהצלחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה .. בעלי דיבר עם הרב שלנו והרב אמר שנעשה הפסקה לחצי שנה לנסות טבעי.. ושבעז"ה עוד חצי שנה כבר לא נצטרך טיפולים.. בננות אני רוצה לשתף אותכם במשהו אחרי הלידה הקודמת (מלקחיים) ואחרי שניסיתי עם איקקלומין וכו הרופאה אמרה שכדאי לעשות שוב צילום רחם כי זה נקרא לידה שהיא טראומתית לגוף.. ומכאן התחילו כל החששות שלי להתחיל את כלללל הבדיקות שוב כמו בהריון הקודם...בקיצור בתקווה שהכל תקין (כי אני לא מתכוונת לעשות שוב כרגע את הבדיקות) ועם ברכה מהרב אני בטוחה שזה הדבר שאני צריכה לעשות והכי טוב בשבילי. אז תאחלו לי בהצלחה ושבעז"ה נזכה כולנוווווווו להיקלט החודש!!!!!
    וכמובן שאני אעקוב אחריכם אני ממש מחכה לשמוע שנקלטתם..
15 תגובות
עמוד 1
  • מאמי שיהיה לכם המוןןןן בהצלחה!!
    מחזיקה לך מיליון
  • בהצלחההה!!!!
    הלוואי שתחזרי אלינו בקרוב לעדכן על הריון!!!
    מחזיקה לך אצבעות לבשורות חיוביות לשנה החדשה

• תודה תודה מתוקות זה ממש מחמם את הלב ...הלוואי שהקב"ה ישמח אותכם בקרוב כמו שאתם משמחות אחרות ותמיד מגיבות לכולן!!! בתקווה שבקרוב מאוד מאוד כולנו נפגש בפורום "הכנה ללידה והנקה".....

• לידה כזאת באמת יכולה להיות טאומתית ויכולה לגרום להידבקויות שימנעו מהריון להקלט
    אני הייתי מציעה לך לפחות לעשות את הצילום רחם ואח"כ לנסות חצי שנה טבעי
    כי יכול להיות שההידבקויות מונעות ממך להיקלט טבעי.
    לי רב אמר שאצליח בהפריה.. נראה שהוא צודק כי אני בתהליך ההפריה..

בהצלחה יקירתי
  • אני מודה לך על האכפתיות.. עברת משהו דומה ? מה הכוונה טאומתית? (חשבתי טראומתית)...

• חח התכוונתי טראומתית
    כן אני לצערי עברתי הפלה ולפני ההפלה גם גרידה בגלל שהיו לי הידבקויות ברחם..
    בנוסף לכך הלידה שלי הייתה קיסרית ויש אחרי לידות כאלה סיכון שנשאר משהו ברחם (הידבקות) ואז זה מונע מהריון להשתרש.
    ובגלל שכבר הרית בעבר באופן טבעי ועכשיו את לא מצליחה הרופא רוצה לשלול הידבקויות ורק שתדעי שצילום רחם גם פותח את המעברים שם ורק יכול לסייע לך טבעי

בהצלחה
  • טוב.. ה' יעזור לנו.. את צודקת בדברייך, כשבעלי שאל את הרב הוא לא אמר לו את הפרט החשוב הזה. אני מאמינה שהרב יאמר לעשות את הבדיקה הזו.. לא בא לי פעם קודם מהלחץץץץץץץץץץ התחלתי לבכות תוך כדי הבדיקה. ה' תעזור לי!!!!!! הכל לטובתי -אני יודעת!!!!! האמת שיש עלי קצת לחץ גיסתי צריכה ללדת כל רגע שאת הילד הראשון ילדה אחרי.. ולא בא לי כל המבטים האלה אוטוטו בברית...

• הדבר האחרון שאת צריכה לחשוב עליו זה אחרים ולהיות בלחץ מזה.
    את יודעת שכל עכבה לטובה וכל דבר בשעתו..
    בע"ה ההריון שלך גם יבוא ומהר
  • צודקת כל עכבה לטובהההההההההההההה
  • היי אני ממליצה גם על הצילום רחם כבר שמעתי על כמה וכמה חברות שלי שלא הצליחו וכאילו שהצילום פתח להם את המעברים ומייד לאחר הצילום נקלטו זה מדהים....

גם אני כמוך מאמינה ברבנים אבל לפעמים חסרים להם פרטים מלאים - חוץ מזה שהצילום לא יכול להרע....

בקשר ללחץ בגלל גיסתך אני ממש מבינה - אני נשואה כבר 4 שנים ובלי ילדים וכל החברות שלי עם ילדים או בהריון ואני כבר לא יודעת איזה תרוצים להמציא אבל אני מאמינה שבע"ה זה יבוא וכשיבוא יבוא הכי מושלם שיכול להיות!!!

מאחלת לך מלא מלא הצלחה ושבע"ה עוד החודש תיקלטי...

שבת שלום
  • בהצלחה
    בשורות טובות בקרובבבבב !!! אמן!
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • ב ה צ ל ח ה הלוואי שתיקלטי טבעי... בע"ה נקווה לשמוע ממך רק בשורות טובות...אמן ואמן
  • בהצלחה ממוש

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • אמן ואמן - בע"ה בשורות טובות לכולן

• בנות עכשיו ראיתי את המשך התגובות אז קודם כל תודה רבההההההההה על האיחולים מאחלת לכם גם שתבשרונו בקרוב... וקבעתי תור לרופאה בעז"ה כנראה שכן אעשה את הצילום רחם..
    ושוב, תודה על האכפתיות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה