זה רק אני?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאז שהתחיל ההריון, כאילו מאז שגילית על ההריון אני מזה מזניחה את עצמי...
    לא מתאפרת, לא טיפול פנים, השיער שלי נראה זוועה.... זורקת על עצמי ג'ינס ואיזה חולצה....

בהתחלה זה היה בגלל הבחילות הייתי מקיאה כל 10 דקות גם בלילה אז לא היה לי כח לכלום ועכשיו סתם חוסר חשק....
    מזל שחברה שלי גוררת אותי בשערות לעשות גבות אחרת הייתי נראית כמו לא יודעת מה....
    מזה מוזר כי הייתי אוהבת מאד להשקיע ולדפוק הופעה תמיד

באירועים אני מתאפרת כי אנשים תמיד ימצאו על מה להעיר אז אני מנסה לצמצם...

אני לא מבואסת או מדוכאת מהעניין, גם ככה אני לא מרגישה סקסית יותר מתקרב לבטטה... מוזר לי מאד!!!

למישהי גם קרה?
    אולי כי זה הריון ראשון?
6 תגובות
עמוד 1
  • חמודה... אני איתך... הרגשתי כמו סמרטוט רצפה רטוב אחרי ששטף שלושה בנייני משרדים במשך שבוע...
    זה הרבה בראש- ככה אצלי היה לפחות...
    אני החלפתי לבגדים יפים, אמנם בלי איפור ושטויות אבל בגדים מחמיאים וזה ממש עזר לי, גם התחלתי לקבל מחמאות וזה ממש נחמד.

איזה שבוע את? כבר יש בטן שאת מרגישה שאת יכולה להתגאות בה? לי בהתחלה הייתה בטן כמו של שמנים (ואין לי בכלל בטן בדרך כלל... אז זה נורא ביאס, עכשיו כבר יש צורה של הריון וזה כבר יותר מגניב

בהצלחה מותק

• באיזה שבוע את??
    אני כמעט כל ההריון היה לי חשק תמיד להתאפר ולהתלבש רק בחודש תשיעי כבר נראיתי בטטה ולא היה חשק לכלום...
    [/center]
    ]
  • אני בשבוע 30 . כולם אומרים שההריון ממש יפה לי רק אני מרגישה ככה
  • ואי, אני ממש ממש מבינה אתכן!

גם לי אין חשק לכלום ואני ממש מרגישה בטטה. יצאה לי קצת בטן, אבל היא די שומנית ולא ממש רואים עדיין שזו בוודאות בטן של הריון

עדיין לא קניתי בגדי הריון, אבל רוב הדברים כבר לא עולים

ובנוסף ה-ח-צ'-ק-ו-נ-י-ם!
  • בול אותו הדבר כמוך.
    בהריון ממש לא טיפחתי את עצמי. כי הרגשתי זוועה ןלא היה לי חשק בכלללל...

• זה לא רק את
    אני בחודשים הראשונים היתי נראת כמו צל של עצמי...
    ללא טיפת איפור,טיפוח ולא היה לי כח להתלבש
    כל תנועה מיותרת רק גרמה להקיא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה