לא ידעתי שיש להם בת ..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לשושים מהמירוץ למיליון.

היא בת חודשיים וחצי והם השאירו אותה עם אמא של שושה.
    אני בשוק.
    עכשיו קצת ירד לי מהם!!!

אין מצב להשאיר ככה בגיל כלכך קטן...! זה מזכיר לי את נעמה מהישרדות שהשאירה את הילד הקטן שלה....
    מה נסגר עם אנשים?!?! כל זה בשביל כסףףף????

29 תגובות
עמוד 1
  • גם אני לא ידעתי שיש להם ילדה ועוד פיצפונית

• יש דרכים אחרות להרוויח כסף.... זאת לא הדרך היחידה.
    זאת דעתי...

• זה קטע.

אני לא מסוגלת לחשוב על ליסוע סופש בילעדים....
    אבל בלי קשר- ההוא התנהג מגעיל כשהוא התנהג ככה.
    יש דברים שלא עושים! נקודה!

בשמת

• דווקא להפך.. אני עוד יותר מחזיקה מהם! הם זוג מדהים...

[/url
  • גם אני לא ידעתי....
    היא קצת מתנהגת כמו ילדה (דביקית) לא מסתדר לי בראש שהם הורים.
    לא מתאים להם!!
    בחייייייייים לא הייתי עוזבת את רז יום אחד בשביל כסףףףףףףףףףףףף במיוחד לא שהיא כזאת פיצית..

• גם אני לא ידעתי ועכשיו אני תופסת מהם עוד יותר!!!!

הם זוג מדהים בעיניי, אני חושבת שלכולנו יש מה ללמוד מהם בקטע של כבוד הדדי ותקשורת

• מאיפה הבנתי שהיא בת שנה וחצי?

• סיון, גם אני חשבתי שנה וחצי!

• אני מאד אוהבת אותם. שלא תבינו לא נכון. התקשורת בינהם היא משהו משהו... והכבוד בינהם זה משהו שכולם יכולים ללמוד מהם.

אבל להשאיר ככה ילדה כלכך קטנה לחודש? איך אפשר? ולא מבחינת הילדה אלא מבחינם....
    גם בשביל דירה חינם לא הייתי עושה את זה...
    והקטע הוא שהם גם לא דיברו עליה בכלללל, לא בכו כשדיברו עליה.....
    קצת מוזר....

• ראית אתמול והזדעזעתי פתאם לגלות שיש להם בת בת חודשים וחצי יואוו אבל כל הכבוד להם ואני ממש אוהבת אותם ואמן שיצליח להם וזה פשוט שטויות ומהאחים ממש ירד לי מהם ההתנהגות הזאת פשוט מזעזעת ומחרידה בלשון המעטה פשוט ירדו לי מהעינים לא מתנהגים ככה פשוט לא
  • אני גם חשבתי על זה אתמול, אבל אני יכולה להבין למה הם עשו את זה..

א. אמא שלה במצב כלכלי לא משהו בכלל
    ב. לגבי הילדה- זה או עכשיו או אף פעם, ועדיף עכשיו כיוון שהילדה לא מבינה מה זה פרידה מההורים, עדיין לא קשורה להורים ברמה שהפרידה תזיק לה נפשית, עדיין לא בדיוק מזהה אותם בגיל חודשיים, והם לא חסרים לה כל עוד היא מקבלת את הטיפול הטוב ביותר בשבילה.
    לו הם היו נוסעים כשהילדה בגיל שנה למשל, היא הייתה מחפשת אותם, מתגעגעת אליהם, וזה היה מזיק לחיבור שלה איתם...

זאת דעתי, ואני יודעת עד כמה הם צריכים את הכסף (להבדיל מאורן ואלון (הדוחים!!!!) שיש להם ים כסף, וגם מבר ואינה). ואם יש להם את האפשרות עדיף עכשיו מאשר אף פעם.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• סיון אולי התוכנית צולמה לפני שנה+ ורק עכשיו משודרת.....

לכי תדעי חחחח

בשמת
  • אה ומיכל, קראתי בכתבה אחת שהם לא מדברים עליה וגם לא אומרים את שמה כי 'היא לא אשמה שהיא נולדת להורים משוגעים' - ציטוט שלהם..

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• בשמת ממי לא יכול להיות כי מישהו שעבד איתי היה אמור להשתתף עם אחיו ולא הלך בסוף כי זה צולם בדיוקק כשאשתו עמדה ללדת (ילדנו ביחד)

• סיון - אההההההההההההההההה

בשמת
  • זוג מקסים. מחזיקה מהם מאוד.
    מקווה שהם יזכו
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • הם זוג מקסים. אם השאירו תינוקת עם סבתא כנראה היתה לזה סיבה.
    וכסף לא עושים כל כך בקלות.
    כל אחת שטוענת שיש דרכים אחרות לעשות כסף,
    למה היא בעצמה לא עושה כסף בדרכים אחרות?
    נטלי
  • אלי808
    אני אמרתי שיש דרכים אחרות לעשות כסף... אבל זה לא אומר שאני צריכה לעשות.. עם כל כמה שהייתי שמחה לעוד כסף- אני רק אומרת שלא אעזוב את הילדה שלי בשביל זה. זאת דעתי....

• נכון לעשות או לא נכון לעשות
    האחים הגעילו אותי ברמות קשות אפילו שהם יתנצלו רציתי לירוק להם בפרצוף

• צריל המון אומץ לעזוב כזו פיצית בשביל כמה גובות אבל אולי המצב שלהם קשה מי יודע?אני לא ההיתי מסוגלת.....
  • אני נגד לשפוט בן אדם לפני שהיית בנעליו.
    אני מתה להיות במירוץ למליון, בעיני זאת חוויה של פעם בחיים. תינוק בן חודשיים וחצי לא מבין כלום ולא משנה לו מי מטפל בצרכיו ואם היא סומכת על אמא שלה בעיני אין בזה כל פגם.
    אני רציתי לצאת למירוץ הזה כשאיתמר היה בערך באותו הגיל, אבל בעלי לא הסכים כי הוא חשב שזה יותר ארוך (זה בסה"כ 3 שבועות אם אני לא טועה).

הם עדיין הזוג הפייבוריט שלי.

כל הכבוד להם (במיוחד לה) על כוחות הנפש לא להשבר באמצע המשימה. אני בטוחה שזה קשה לה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • יעל תינוק בן חודשיים אולי לא מבין ברמת אבא ואמא לא פה אבל כל הקשר הראשוני עם ההורים נבנה בגילאים האלה. אני ממש לא מסכימה איתך
  • שחר המלך. אני איתך

• אני בשוק שהיא בת חודשיים וחצי
  • טוב אז היה לנו דיון כזה באורחת שישי ואז גיסתי שעובדת באל על גילתה לי 2 דברים שלא ידעתי
    אחד התוכנית צולמה לפני שנה וחודש בערך (היא ארגנה להם את הכרטיסי טיסה)
    שתיים- התוכנית לא צולמה ברצף, הם צלמו מקום חזרו לארץ ואז צלמו עוד מקום וככה הלאה
    אז נכון אני גם לא הייתי מסגולת להשאיר תונקת בת חודשיים אבל אם זה ל4-5 ימים כל פעם זה כבר פחות נורא....

האחים היו ממש לא בסדר במה שעשו
    אבל הם הבינו והתנצלו
    לפי דעתי היה מקום לסלוח להם

• מה אחווה? את רצינית?
    חזרו לארץ כל כמה ימים.... וואאייי איזה סרט
    רגע, רק הם או כולם?

• וואי אחוה זה כזה הזוי
    יכול להיות שזה שעבד איתי שיקר לנו
    אני ממש זוכרת שהוא לא בא כמה פעמים וטען שהוא באודשנים למירוץ למיליון
    הוא אמר שהוא ואח שלו עברו ואז טען שהם לא הולכים בגלל ההריון של אשתו
    ואשתו ילדה שבועיים לפני
    בכל אופן זה לפחות מסתדר עם הגיל שהיה כתוב בעיתון חחחחחחח
    ומה זה חזרו לארץ? אז מה הקטע של התחרות??

• הזוג הזה הם זוג איכותי, בעל דרך ארץ, והמשימה הזאת גרמה לי לזוז באי נוחות מהתחלתה ועד סופה, אבל..
    ישבתי עם בעלי כשצפינו בזה והוא שאל אותי אם אני הייתי עוזבת את דור בגיל חודשיים בשביל זה או בשביל כל דבר אחר. התשובה שלי היתה חד משמעית - בחיים לא!
    ואז הוא אמר לי שלדעתו באמת יש טעם לפגם בהתנהגות של האחרים, אבל בתכלס, הם באמת עזבו את הילדה שלהם התינוקת הרכה בבית - דבר שלא ייעשה בעיני.
    בנוסף, שושה מאוד אינפנטילית בעיני - והקול של קצת עולה לי על העצבים

• סיון יכול להיות שהוא לא שיקר ושעשו אודישנים לעונה אחרת עד שאוספים את האנשים ועד שמתחילים צילומים לוקח זמן.... אבל לא יודעת
    מה שהיא אמרה זה בטוח כי היא סידרה להם את הכרטיסי טיסה
    ולא מה פתאום רק הם חזרו- כולם לדבריה של גיסתי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה