פנינוש - אני מרגישה כמוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איתמר חולה והוא ממש ירד באוכל. אני אתן דוגמא מהיום:
    קם בבוקר נתתי לו תה (במקום מטרנה כי יש לו ליחה והמטרנה גורמת לו להקיא).
    בערך ב9:00 הוא כבר היה רעב, היינו בסופר אז נתתי לו במבה, אכל חצי חבילה קטנה.
    הגענו הביתה, הלך לישון כשקם ב11:00 שתה קצת מים, ניסיתי לתת לו אגס אכל אולי חצי. ב13:30 לפני השינה של הצהרים הכנתי לו 2 קציצות, אכל משהו בין חצי קציצה לקציצה...

אני מרגישה כמוך, כל פעם מכינה לו ומציעה לו והוא אוכל כמו ציפור. איזה קשה נפשית זה לזרוק אוכל...

מסכנצ'יק
11 תגובות
עמוד 1
  • אם יש לו ליחה אז הכי לא כדאי לתת במבה
    זה ומגביר ליחה מאוד
    החלמה מהירה
  • לירון, אני יודעת, אבל היינו בסופר ולא הצלחתי לחשוב על שום דבר אחר שאני יכולה לתת לו תוך כדי הקניות ולשלם אח"כ

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • וואי יעל אני גם מרגישה כמוך דניאלה היום לא אכלה כלום עד עכשיו ועדין ישנה צהריים כמעט שעתיים נראה אם תסכים לאכול שתקום

• החלמה מהירה לנסיך

• החלמה מהירה לאיתמר המתוק
  • שירגיש טוב

• אולי בימים כאלה תטחני לו את האוכל ככה זה יכנס לו יותר בקלות

אני בגלל שדור לא אכלן גדול אז אני עדיין טוחנת לו ומידי פעם מכניסה לו אוכל רגיל

• איזה בעסה!! שירגיש טוב
    פייס: ortal_hori
  • שירגיש טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה