אין אני בדיכאון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אווווווףףףףףףףףף עד שהגעתי למצב שהרגשתי טוב עם עצמי-רציתי ילד נוסף(יש לי בן ובת)היו קצת ניסיונות שלא צלחו אבל ב"ה אני בהריון בחודש שמיני-עברתי לעבודה אחרת -יותר משכורת..תנאים וכו' אבל-היתי צריכה לעשות מבחן בכדי שאוכל להתקדם בעבודה וגם הבוס שלי סמך עליי בנושא-----ולא עברתי!!!!!!!אני מרגישה רע עם עצמי....עברתי כבר מבחנים של מועצת רואי חשבון ואני כבר רואת חשבון אז בידיוק איזה קורס מסכנון לא עברתי....אוףףףףף עוד אחרי שאני ידעתי את החומר מצוין מרגישה שאיכזבתי וקשה לי עם זה........כ,כ סמכו עליי ואיכזבתי...ואני מרגישה שזה היה ממש משמיים כי דווקא בימים שלפני המבחן הרגשתי מאוד לא טוב וגם באותו יום....וכאילו משכו ממני את הידע!!!!!!1
3 תגובות
עמוד 1

• בובה,

נראה לי את יותר מידי קשה עם עצמך!!!

אם יש אפשרות תיגשי למבחן עוד פעם אחרי הלידה כשכבר תרגישי טוב.

בהצלחה
  • קודם כל קבלי מלאן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה