לא יודעת מה לעשות עזרהההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתלבטת אם לעשות את הסקירה המוקדמת ,
    בהריונות הקודמים שלי האמת שלא עשיתי
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
12 תגובות
עמוד 1
  • לי יש כללית פלטינום שקיפות עורפית עלה לי 120 ש"ח וסקירה 75 ש"ח
    והרופא היה מדהים(ככה זה... בפרטי מתייחסים יותר יפה)

• היי, אני מטופלת אצל פרופ' מאוד בכיר שאומר שהסקירה המוקדמת פחות חשובה ואפילו בכלל לא חשובה, שהסקירה המאוחרת היא החשובה.
    אבל....

אני עשיתי בכל זאת את הסקירה המוקדמת, גם בשביל לראות שהכל בסדר עד עכשיו וגם כי זה יצא לי ממש זול.. אז למה לא לנצל את זה.

אם יש לך פלטינום זה יוצא בערך 57 ש"ח-100 ש"ח, אצל כל רופא זה אחרת, לי עלה 57 ש"ח.

המאוחרת עולה 28 ש"ח דרך הקופה, אבל אם את לא עושה את המוקדמת בפרטי אז את יכולה לעשות את המואחרת בפרטי, וזה גם יעלה לך פחות או יותר בסכום הזה.

את לא חייבת לקבוע דרך המוקד, איפה את גרה?
    אני יכולה לתת לך פרטים על איזור ירושלים אם זה עוזר לך.
    [/url
  • יש לי פלטינום ועשיתי את הדיקה באופן פרטי וקיבלתי החזרים ב 70%

• תודה נשמה
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • אני לא עשיתי לא את זאת ולא את זאת, אבל הרופא שלי המליץ את המאוחרת יותר.
  • סקירה מוקדמת מגיע לך מפלטינום ב57 שח
    וסקירה מורחבת עם את מעל 9 חודים בפלטינום גם
    בגרושים תבדקי את זה

• תודה בנותתתת אין עליכןןןןןןןןןןןןןןןןןן
    תוספת מדהימה למשפחתנו!

• אין לי מושג למי התכוונת.. אם אליי אז אני שבוע 19

[/url
  • אודליהה את מדהימה תודה
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • מאמי כמו שאמרתי לך היום, אני עשיתי גם סקירה מוקדמת וגם מאוחרת ולפי דעתי מוקדמת לא פחות חשובה ממאוחרת, אני הייתי ממליצה לך לעשות גם מוקדמת וגם מאוחרת, ואני עשיתי דרך הקופה, סקירה מוקדמת עלתה לי 100 בערך ומאוחרת בסביבות 200-250 לא כל כך זוכרת

• אני לא בכללית אין לי מושגגגג אבל שיהיה בהצלחה בובה

• כן מאמי
    אני עשיתי 2 הסקירות יש לי פלטינום
    הראשונה עולה 114 ש"ח
    השנייה אם החלטת לעשות בפרטי את משלמת מלא לרופא (אני שילמתי 700 ש"ח ) הרופא נותן לך קבלה
    לוקחת מקופת חולים טופס להחזר כסף
    שולחת את הטופס עם הקבלה ( המקורית) והם תוך חודש מחזרים לך חלק ( החזירות לי 550 ש"ח ) לחשבון הבנק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה