עדיין כואבת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עדיין עם כאבי שיניים, אוףףףףףףף
    היום בפעם שנייה ניגשתי לרופאת שיניים עם לחי מנופחת כמו לא יודעת מה...
    לדעתה אז ולדעתי היתה לי דלקת חנייכיים אבל.. מסתבר שיש לי זיהום ודלקת מתחת לטיפול שורש, הורידו לי הכל סתימה וניקו ערוצים ושמו תרופה וככה צריך לעשות 3-5 פעמים ואני לוקחת אנטיביויקה אוףףףףףףףף כואב לייייייי

8 תגובות
עמוד 1
  • וואי נשמע כואב

[/url
  • תרגישי טוב!

• בעיה.. בהריון השינים כואבות נורא כי כל הסידן העובר לוקח לך אני לא אשכח מה עברתי בגלל השיניים האלה התחלתי לטפל בהריון ואני עדיין לא סיימתי את הטיפולים נשארו לי עוד שניים

• אוי, מסכנונת. מצטערת לשמוע שאת סובלת כל כך
  • תודה!
    כאב נוראייייייייייייייייייייייייי שייגמר כבר, ויש לי עוד כמה ביקורים אצלה אוף.. שלא לדבר על זה שזה מזה יקר :(

• את הטיפול שורש הזה עשית אצלה?
    אני חושבת שהיא אמורה לעשות לך את זה בחינם, כי יש מצב זה אשמתה?

אחרי שהיא תטפל בעיניין, את שאר השיניים הייתי עושה אצל מישהו אחר.

שיעבור מהר
  • כן עשיתי אצלה...אבל... לפני 4 -5 שנים ובגלל דלקות חניכיים חוזרות כנראה שזה מה שקרה... כך שלא יודעת אם זה אשמתה או לא, אבל כנראה שהיא אמרה שזה יעלה סביבות 500-550 ש"ח. אוףףף מזה לא קשור לי עכשיו שיש לנו מלא תוכניות!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה