היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הבעיה שלי היא שכשאני צריכה ללמוד מאנשים אני צריכה לדעת מה הם גם כבני אדם. למשל כשלמדתי פסיכולוגיה באוניברסיטה (2 קורסים במסגרת התואר) חסמתי את המוח שלי מלהפנים את המידע. למדתי למבחן וזהו. סתם דוגמא כשאני לומדת על חינוך אני לומדת מרבנים שמרצים על חינוך ילדים. ואז אני "שותה בצימאון". אולי זו סתם שריטה לא יודעת...
שמעתי אותו בהרצאה חיה.
התרשמתי ממנו מאוד. נשמע שהוא יודע טוב על מה הוא מדבר וגם מתנהג בהתאם לתיאוריות שלו. הוא מאוד מקצועי.
אדלר זאת גם גישה.....
כמו בכל דבר בחיים, אני מקשיבה ולוקחת את מה שמתאים לי ולדרך החיים שלי. כמובן שאם יהיה משהו שלא נראה לי נכון, אז אני לא איישם אותו ולא משנה כמה תארים יש לאותו אדם.
פשוט בכל הפעמים שהקשבתי לו, מאוד הסכמתי עם הדברים שהוא אומר ולכן המלצתי על הספר שלו.
ועם זה, שכל אחת תעשה מה שנראה לה
אוי אני חייבת להדחף ולכתוב משהו
גם אני קיבלתי אותו מתנה ועדיין לא יצא לי לפתוח אותו
תמר אולי נפתח כאן פורום שאלות לגננת ואת תעני על שאלות? את גם ככה עושה את זה
זיV - תפתחי... ואם לא, תעבירי אותו הלאה לאחרות
נשמע ספר מעניין !ואחלה מתנה! גמני רוצה מתנות כאלו !