סתם בא לי לשתף..מאוכזבת מההגדלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אין לי מוש למה אני כותבת כאן...אבל כדי לפרוק ואתן חברות שמבינות עיניין..לפני חודשיים עשיתי ניתוח הגדלת חזה אצל ד"ר גוברין ואני ממש לא מרוצה ..הגעתי אליו אחריי שראיתי עבודות מדהימות ושמעתי רק טוב ואצלי ממש לא צלח שילמתי סכום כסף ממש לא מבוטל..ויחסית אפילו יקר החזה אומנם גדול אבל נראה כבד ונפול..כלומר בלי חזייה הוא לא נראה כסילקון עומד...ממש התאכזבתי אני כבר שבוע מדוכדכת ואפילו בכיתי כבר כמה פעמים --משש לא מה שציפיתי..הוא מהצפון ואני מהדרום שקלתי לנסוע לדבר איתו...מה לעשות???
21 תגובות
עמוד 1
  • אולי תדברי איתו באמת?

אין לי מושג אני ממש לא מבינה בזה.
    בעייני זה מוזר לעשות הגדלת חזה. החזה שלי כזה גדול מספיק ל3 נשים

• בהחלט נשמע מאכזב. הייתי מדברת איתו ורואה מה אפשר לעשות ולמה התוצאה שונה ממה שציפית

הוא אמר לך מה יהיה אחרי הניתוח? איך זה עתיד להיראות?

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• מאמי אני לא מבינה בעניין הזה, אבל כדאי לך לדבר איתו בכל מקרה.
  • כן זה מה שאני מתכוונת לעשות...
  • כמה שמת שזה ככה
  • מיכל הוספתי 440 הוא יפה אבל לא כזה עומד...כאילו אם אני אלבש סטרפלס אז החלק של בית החזה ריק..כלומר החזה מתחת לחולצה הבנת?כלומר לא בקו בית השחי אפילו...לא נראה לי שככה אמור להיות...ואין ספק שכח הגרביטציה פועל אבל כ"כ מהררר?אחרי חודשיים???
  • לא הבנתי,
    הרי לפני הניתוח יש את השלב שאת מסבירה בדיוק מה את רוצה ואיך את חושבת שהחזה שלך צריך להראות או רוצה שיראה, לא?
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני גם חושבת שאת צריכה לדבר איתו.
    אני מאוד אוהבת לראות ניתוחים ואני רואה הרבה הגדלות
    של ד"ר פלסטיקה בערוץ E ממה שהבנתי המנתח היה צריך
    להסביר לך איך יראה הניתוח אם לא עשית הרמה ורק הגדלת
    הוא היה צריך להגיד לך את זה.

מקווה שאחרי שתדברי איתו תצאי בהצלחה
  • מה קורה מותק?
  • מקווה שיסתדר ותצאי מרוצה
  • אורלי הכל טוב מה שלומך?ושלום המתוקות?תודה בננות....
  • דיברת בסוף על רופא?
  • לא דיברתי אני צריכה לנסוע לחיה אעדכן אתכן....חשבתי ללכת כאן לרופא מנתח פלסטי אחר שרירותי שייתן את חוות דעתו זה תקין לעשות כזה דבר?כי למעשה אולי זה לא באחריותו אז לא יעניין אותו ..
  • חיפה***
  • שתל גדול ממי..בטח שיפול יותר מהר ...
    מתי ילדת פעם אחרונה?
  • מיכל לפני שנה ושלושה חודשים
    אני רזה ותמיד היה לי חזה גדול...לפני ההריונות היה לי יותר גדול מעכשיו....הרופא רצה להוסיף לי 470 אמר שמה שהיה לי הכי יתאים לי גם עכשיו...בסוף עשיתי קצת פחות והנה אני די ממורמרת...את לא מכירה את גוברין?את מחיפה נכון??
  • מיכל?.
  • גוברין ידוע בלעשות מה שהוא חושב ולאו דווקא מה שהלקוחה מבקשת....
    שילחי לו מייל וקיבעי איתו פגישה ...

• שרוני באמת??אבל זה די נוגד את התוצאה הרצויה לא??אז על מה הוא חשב?על ניתוח אסתטי שלא יהיה אסתטי?חחח אני חייבת כבר לנסוע לחיפה..
    את מכירה ניתוחים שלו?ומה שמעת על עוד חברות שמאוכזבות?כמוני?
  • אני שמעתי רק דברים לא טובים על גוברין. אני חיפאית ושלוש בנות משפחה שלי עשו הגדלה...

• קרובת משפחה שלי מאוד מאוכזבת מניתוח שעברה אצלו כי הוא פשוט
    שם לה המון והיא הייתה ממש שטוחה וזה נראה לא טיבעי וכבד מאוד...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה