האם אתן חושבות שזה מספיק לה? שאלת אוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה. הדסי לא אכלנית גדולה , את זה אני כבר יודעת אבל השאלה היא האם היא אוכלת מספיק במהלך היום?

בבוקר ב 5 וחצי 6- ציצי אחד.
    ב 9 וחצי 10- בקבוק חלב אם 150-180 (כל יום משהן אחר אבל לא יורדת מ 150)
    ב12 וחצי-אחת בצהריים- טחון ירקות+ עוף- כרבע קערית
    ב3-3 וחצי 90-180 סימילק - זה משתנה.
    ב6-6וחצי - מממני ציצי אחד
    ב 8 וחצי-9 סימילאק 180 +קונפלור
    וזו. עד הבוקר.

נשמע מספיק או ב 1 שהיא מתעוררת ורוצה מוצץ
    בעצם יכול להיות שזה מרעב?

9 תגובות
עמוד 1
  • היא עדיין לא אוכלת פירות?

אין לי מושג אם זה מספיק...

• מה עם פירות?

נשמע מספיק וילד שלוקח מוצץ ונרגע איתו - כנראה לא רעב... את מדברת על אחת בצהריים או 1 בלילה?

• תראי כל ילד אוכל כמה שהוא צריך
    אני יכולה להגיד לך שרז בגיל שנה וחודשיים לא אוכלת את כל זה

• התחלתי ועצרתי כי ניהייתה לה פריחה. אבל עכשיו מתחילה שוב.
    עשיתי כבר אגס, בננה ותפוח. אז בסופש אטחן הכל ואתן ואז אגיד למטפלת לתת לה (כי הרי היא מחכה שאתן לה אישור לכך)
    אבל בואי נאמר שזה לה מה שיגרום לה לשבוע...

• סתם כדי לדעת שאת זוכרת שיש גם פירות
  • מדברת על 1 בלילה כמובן.

פשוט קראתי פה כמה פעמים שאם ילד לא יאכל x קלוריות ביום הוא ישלים אותן בלילה. ואז אולי זה שהיא מתעוררת כל 45 דקות ןאני נותנת מוצץ- אולי זה פשוט מרעב...

• את יודעת שקראתי פעם שילד צריך להתהפך בגיל 3-5 חודשים והבן שלי התהפך בגיל 7 חודשים? זה הבאסה שלנו שילדים לא יודעים לקרוא את הספרים האלה.
    אני לא בהיסטריה שהילד לא יקום בלילה בחודשים הראשונים לחייו. אני יותר בהיסטריה להקנות לו הרגלי אכילה נכונים. לא שאני חלילה אומרת שאת לא עושה את זה אבל לתת עוד אוכל מהפחד שהיא תשלים בלילה לא נראה לי נכון. אם הילדה היתה בת שנה וחצי אז אולי העסק הוא אחר... מקווה שירדת לסוף דעתי... זו ההשקפה שלי ואת לא חייבת לקבל אותה
  • מיכלי
    גם אופק בלילה מתעוררת.. לפעמים למוצץ ולפעמים לאוכל
    אני מזהה לפי הבכי שלה

לפעמים כשלא הולך מוצץ אז אני מניקה אותה... אבל בדר"כ אני מזהה לפי סוג הבכי...

• נראה בסדר אולי להוסיף פירות?
    לבי הלילה עם את רואה שהיא לוקחת מוצץ ונרדמת אין צורך להאכיל אותה היא תבכה במידה ותיהיה רעבה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה