תגידו לא קצת מפחיד? עידכון למטה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבוקר דיברה איתי חברה שלי שהיא בדרך למיון יולדות כי הרופא אמר לה שהשיליה שלה זקנה. היא ביום ראשון נכנסת לשבוע 39.הריון ראשון.
    הגיעה למיון עשו מוניטור כנראה היה בסדר. שלחו לUS בUS ראו שהראש של הקטנה קטן קצת ושיש מיעוט מי שפיר. אחרי כל זה אמרו לה ללכת הביתה ולחזור ביום ראשון ושאם לא תלד עד יום ראשון יילדו אותה ביום ראשון.
    לא מלחיץ? למה לא אישפזו להשגחה? היא לא עונה לי כרגע אז אין לי מושג מה איתה אבל נשמע לי נורא מלחיץ עד יום ראשון זה 3 ימים זה המון זמן! אני קצת דואגת לה
13 תגובות
עמוד 1
  • באמת מלחיץ

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• מוזר בעיניי
    וגם מלחיץ בהחלט!

שליה זקנה יש חשש של היפרדות וגם של קושי בהעברת דם לעובר!
    ועוד עם ראש קטן ומיעוט מים- שיכולים אכן לאשש עיכוב בגדילה עקב מחסור באספקת דם?? (כמובן על פי מה שנראה לי הגיונית, לא מקצועית כמובן. אני לא רופאה..)

אני הייתי מבקשת חוות דעת נוספת! ואם לא היו מסכימים הייתי בפירוש הולכת למקום אחר.
  • דיברתי איתה עכשיו. זה לא היה ראש קטן אלא ירך קצרה ובטן וראש תואמי גיל הריון אבל זה לא משנה. עדיין יש מיעוט מי שפיר ושיליה שספק אם מתפקדת. הם אמרו לה שבגלל שההבטן בגודל תקין השיליה כנראה מספיקה לעובר. אבל למה לא אישפזו להשגחה?
  • שלחתי אותה לישון"

נשמע טוב!

ואגב ירך קצרה- זה לא נורא בכלל ולא קשור לגדילה.
    זה אומר שהתינוק לא יהיה מהגבוהים...
    אצלי זה היה כך אצל שניהם.

כמובן תלוי עד כמה קצרה- שעדיין יהיה בטווח התקין.

שיהיה לה בהצלחה!!
  • הירך מתאימה לשבוע 35.. נראה לי שזה קצת קצר... אבל תמיד יש טעויות מדידה...
    שלחתי לה עכשיו הודעה מקווה שהיא הלכה כבר.

כן שלחתי אותה לישון כי היא עמדה במטבח בישלה
  • שלייה זקנה - זה לא טוב, לא צריך לחכות 3 ימים שיקרה משהו חלילה שיסכן את העובר
    פייס: ortal_hori
  • שיהיו רק בשורות טובות

• בדיוק מה שאורטל כתבה

• בהצלחה
  • אני מאמינה שאם זה היה דחוף הוא לא היה מחכה.
    לשיליה יש דרגות של "הזדקנות", לכן, יכול להיות שהיא מתאימה לשבוע יותר מתקדם אבל זה עדיין לא ברמה שמהווה סכנה מיידית.
    בהצלחה
  • אז היום היא הלכה למיון במקום אחר. הירך מעט קצרה אבל עדיין בגדר הנורמא.
    מי שפיר - תקין לגמרי. יותר מכפול ממה שהיה לה אתמול.... מוזר אבל.... התנועות והמוניטור ובעצם הכל תקין ולכן גם אם השיליה מעט מבוגרת זה לא סיבה כרגע לילד ואפשר לחכות - זה מה שהסבירו לה.
    אז אפשר עכשיו להכניס שבת בשקט. ביום ראשון היא אולי תלך שוב למיון איפה שהיתה אתמול כמו שהזמינו אותה. אבל אם ירצו לילד תחתום ותחזור למיון שהיתה היום.
    קצת סרט אבל עכשיו לפחות אני רגועה... טוב שהיא הלכה.
    שבת שלום
  • גם השיליה שלי היתה ממש זקנה בשבוע 39.לכן השאירו אותי לזרוז. חששו שהיא תתחיל להתפורר ברחם.היא הפסיקה כבר לעשות את העבודה שלה.היה לי מיעוט במי שפיר ועוברונת קטנה שנולדה 2860 בסוף
    כנראה שמצבה לא היה חמור כמו שלי
  • ב"ה ויופי שהלכה לעוד מקום!
    לפחות שבת ברוגע ובלי לחץ..

ולירונועם!
    הילדה שלך נולדה בול במשקל של הילד שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה