אני בסרטים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עם העבודה...
    כמו שכתבתי - רוצים להפיל עלי עוד עבודה שממש לא בא לי לעשות, זה לא לרמה שלי ולא בא לי להתעסק עם זה..
    אתמול היתה לי פגישה עם מנהלת כוח אדם שבישרה לי את זה.. אז אמרתי לה שאני לא רוצה לעשות את זה והיא אמרה שאני יכולה לעזוב, ושלא איכפת לה אם אני אשב ממורמרת עד הלידה.. העיקר שאני יעשה את זה
3 תגובות
עמוד 1
  • אני? אני הייתי שמה עליהם ז^&&&.
    לא הייתי עושה את מה שאני לא אמורה לעשות,
    שיחפשו סמרטוט אחר לנגב איתו את הרצפה
  • דעתי קצת שונה...

את הרי אמרת שאת לא רוצה לאבד את העבודה, אני הייתי בולעת את הצפרדע וממשיכה, מנסה כמה שיותר ברוח טובה ובלי להיות ממורמרת (מה זה, אגב? זה ממש גרוע?), אבל מבהירה להם שאת מצפה שכשתחזרי הם ימצאו מישהו אחר שיעשה את זה.

ולא יזיק שהבוס יעיר למנהלת משאבי אנוש על היחס המגעיל
  • האמת אני נוטה להסכים לנטלי אבל אני יודעת מה מצב השוק עכשיו......

קשה למצוא מקומות עבודה נורמלים בעיקר לנשים אימהות. קשה!! שלא לדבהר על סיוט.....

אני הייתי בולעת את בצרפדע. כולנו עושת את זה מדי פעם, גם אני עושה המון דברים שלא קשורים בתפקיד שלי - כי אני מסורה למקום העבודה שלי. אכפת לי מהמקום ומהעובדים.

תעשי חושבים עם עצמך - אם שווה לך לאבד מקום עבודה או לא. שום דבר לא יכול להיות כזה נורא..אולי קצת מבאס אבל לא מעבר
    פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה