עזרה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, אני נושאשת לכל טיפ ועזרה.

הסיפור הוא כזה:

פעם בשבוע בימי חמישי אני יוצאת ללימודים ל5 שעות.
    זה היום היחיד שאמילי מקבלת סימילאק במקום ציצי, וזאת גם הפעם היחידה שהיא מקבלת בקבוק.

עד עכשיו הכל היה בסדר פחות או יותר, היו קצת נלחמים איתה עם הבקבוק (טומי טיפי, ד"א) אבל בסוף היא הייתה לוקחת ואוכלת כ120.

היום אמא שלי מתקשרת אליי באמצע הלימודים, אני שומעת את הילדה צורחץ, ואמא שלי אומרת שהיא במשך חצי שעה צורחת את נשמתה ולא מסכימה לקחת בקבוק.
    אחרי כמעט שעה של מלחמה (ואמא שלי עוד נכה רק עם יד אחת מתפקדת) היא הסכימה לקחת ואכלה רק 60CC. אני לא יודעת כמה היא אוכלת בהנקה אבל אני מרשה לעצמי להניח שזה ממש מעט לילדה בת 3 חודשים אוטוטו.

נחרדתי להבין שהילדה לא רגילה לבקבוק, או לא אוהבת תמ"ל או לא יודעת מה, ושאני לא יכולה להשאיר אותה לאף אחד עד שאני מרגילה אותה לבקבוק.

אני מאוד רוצה שתאכל רק חלב שאוב בבקבוק, ואם אתן זוכרות אני לא ממש מסתדרת עם שאיבה. אז אני דיי בבעיה.

עכשיו חזרתי מהלימודים ושאבתי את מה שהצטבר לי ב6 שעות שלא הנקתי אותה.
    יצאו לי 140CC אחרי שדיי "אנסתי" את עצמי עם המשאבה (חשמלית של ספקטרה מיד שרה).

שמעתי שיש משאבות יותר טובות (מדלה למשל)..

בכל מקרה- אני אשמח לכל טיפ בנוגע להרגלת תינוקת לבקבוק, בנוגע לשאיבה (כדי שייצא הרבה ומהר), וכל דבר שלדעתכן יכול להואיל!

מחר הייתי אמורה להשאיר את אמילי עם חמותי ל4-5 שעות אבל ביטלתי את זה כי זאת פעם ראשונה שהיא הייתה אמורה להישאר איתה לבד, ואם הילדה תתחיל להתרחפן לה ולא להסכים לבקבוק אני מאמינה שחמתי לא תשרוד
13 תגובות
עמוד 1
  • וואו מאמי, לדעתי תשאלי גם בפורום לה לצ'ה את שאלותייך
    הן יענו לך באופן מקצועי ונקודתי!

יש המון טיפים שעוזרים להזרמת חלב... מקלחות חמות, מנוחה, עיסויים וכאלה

אני כבר לא זוכרת

• המאששבה של יד שרה מצויינת. להגדיל את כמות החלב זה לשאוב כל הזמן. תנסי להחליף תמ"ל אולי לא טעים לה
    [

• לגבי שאיבות לי בכלל לא הולך יש לי אותה משאבה
    אבל שמעתי על שיטה 3-3-5-5-7-7 כלומר לשאוב שלוש דקות מכל צד ואז 5 דקות מכל צד ואז 7 דקות מכל צד האמת ניסיתי לי זה לא הלך או שפשוט לא היה לי מספיק סבלנות

• מאמי תנסי כשאת שואבת להתכופף, שהגב שלך יהיה בכמעט 90 מעלות, לי זה מאוד עזר ויצא יותר טוב מהר ככה. בנוסף, נשמע בנאלי, אבל להיות רגועה...

• את שואבת בלימודים? אם לא אין לך גודש?

אני ממליצה על משאבה של אוונט - הידנית. בעייני היא מטורפת. הרבה יותר מהמדלה החשמלית! שגם איתה שאבתי תקופה מסוימת. המשאבה של יד שרה גם פחות חזקה בעייני. שאבתי עם האוונט חצי שנה!

בכל אופן, אם את מחליטה לשאוב - לכי על זה. יש לך בסה"כ ליום אחד זה אומר שאת יכולה או לשאוב במשך השבוע כל פעם קצת או לשאוב בלימודים שזה לדעתי הכי טוב.
    לגבי הסירוב לבקבוק - הבן שלי היה סרבן בקבוקים והיה חלב אם בבקבוק לא תחליף. הוא פשוט נשאר יום אחד עם חברה שלי כי הייתי צריכה ליסוע לארגן את העבודה לקראת ההתחלה אחרי הלידה והוא לא אכל לא אכל צרח נירדם צרח לא אכל ובסוף בסוף הוא נשבר ואכל.

הגיל שלה זה ההההגיל להתחיל הרגלה לבקבוקים כדי להמנע ממצב של סרבנות לבקבוק. עד עכשיו זה אפילו קצת לא טוב כי עושה בלבול אבל כשההנקה כבר מבוססת זה מצוין לתת בקבוק אחד.
    בעייני אם השאיבה קשה לך תני תחליף לא יקרה כלום היא תשבר בסוף ותאכל ואם בא לך לנסות שוב לשאוב פשוט תשאבי כשאת בלימודים. הפסקה אחת שבי בשקט באיזשהו חדר ופשוט תשאבי עד שהצד מתרוקן ותעברי לצד השני. אם סיימת את 2 הצדדים ואין כמות מספיקה תשאבי שוב מ2 הצדדים. ואם לא יצאה לך מנה (אני בספק שלא תצא לך מנה אבל נניח) או שתעשי במשך השבוע השלמה למנה או שהיא תאכל מה שיצא + מטרנה. לי היה לוקח כל שאיבה משהו כמו 20 דקות.

• המשאבה החשמלית של מדלה הכי טובה. הייתה לי את המשאבה של יד שרה והיא לא חזקה כמו המדלה. תנסי שוב לשאוב ותראי איך לאט לאט כמות החלב עולה. גם הבן שלי לא היה מוכן לקחת בקבוק אלא רק ציצי והייתה פעם אחת שהוא בכה לבעלי במשך שעה וחצי אבל לא ויתרנו ובסוף הוא לקח והיום אין עם זה בעיה
  • מותק, זה ישמע אכזרי, אבל אין ברירה: היא לא מסכימה לבקבוק, אין בעיה, שלא תוכל.... היא תבין שציצי לא מגיע ובסוף היא תקח בקבוק... זה באמת הההההההההההגיל להרגיל אותה לבקבוק. עד כמה שאני בעד הנקה, אני חושבת שילד צריך לדעת לאכול מבקבוק.... ולא משנה מה בפנים, מטרנה או חלב שאוב, ילד צריך להתרגל לבקבוק!
    לגבי שאיבה, אני אתקשר אליך ואספר לך, כי עכשיו אין לי זמן לפרט.
    חיבוקיייייייייייייייייים

אפליקציה מגניבה לאנדרואיד: חישוב של תל"מ ועוד כמה דברים שימושיים לנשים בהריון
    https://market.android.com/details?id=rk.android.app.birtday

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev230prs__.png" border="0">
    http://lb2f.lilypie.com/xdDup3.png" border="0">

http://images56.imikimi.com/image/1lCTO-10r.jpg?height 640 scale max width 640" border="0">

http://s19.rimg.info/0854c6df7b08934045e31f9b0f6da93a.gif" border="0"> http://img34.glitterfy.com/11240/glitterfy1163615161D30.gif" border="0"> http://s19.rimg.info/e8328449555f2b65592e8f0ddbb727e9.gif" border="0">
  • סורי אין לי מה להציע נועה לא הסכימה לקחת בקבוק בכלללל

• בנות, קודם כל תודה...

הךימודים שלי זה פעם בשבוע, ולא נראה לי שמפעם בשבוע היא תתרגל לבקבוק..

זה נכון שאם היא תהיה רעבה היא תאכל- זה גם מה שאני חשבתי...

אבל היא אכלה רק 60. זה נורא מעט...

ואני חייבת שייצא לי בשאיבה..אחרת אני לא יכולה להשאיר אותה לאף אחד
  • ג'ני מתוקה יש לי טיפ מדהים שעבד אצלי אחרי שכמעט התייאשתי...:

עד לא מזמן עשיתי ככה פשוט עכשיו לא צריך כי היא לוקחת ממני בקבוק בלי בעייה..

אז ככה, כל פעם שהייתי רוצה לתת לה בקבוק הייתי מכינה אותו ומתיישבת. מוציאה את הציצי ונותנת לה ממש להתקרב כאילו היא עומדת לינוק ואז כשהפרצוף שלה על הציצי ישר דוחפת בקבוק!!! וכך היא עליי מריחה אותי והפנים שלה על הציצי שלי אבל היא אוכלת בבקבוק במקום ציצי.

זה עובד!!!!!!!!!!! עשיתי ככה כמה ימים עד שבכלל לא הייתי צריכה ועכשיו היא לוקחת בלי בעיות..! ותאמיני לי לפני כן היא הייתה עושה לי בדיוק כמו שקרה לך...

תנסי מתוקה ובהצלחה...!!!!!!!!

• לדעתי,יש לתת מוצץ,כדי להרגיל גם לפיטמת-סיליקון..
    יש להגמיש לכל-הצורות האכלה..ציצי ובקבוק+מס' דמויות שונות שמאכילות.

אולי שבעלך ייתן בקבוק כשהוא בבית וכך אמילי תתרגל,שלא-רק את מאכילה עם הציצי וכך היא תתרגל לזה,שאמא=ציצי וגם לעיתים בבקבוק וכל-השאר בבקבוק.

לדוג',את נעמה הרגלתי לכל סוגי-הבקבוקים+המוצצים (מה שקיבלתי,נתתי) וכך הגמשתי את נעמה לכל-הסוגים וכמובן ציצי..

• תקשיבי יצא לי להניק ממש מעט אבבל ממה ששאלתי אני יענה לך על השאיבה

אצלי הפיטמה שטוחה , בגלל זה לא הצלחתי להניק , אז קניתי משאבה ידנית של אבנט כי החשמלית לא הייתה טובה לי לא שאבה כמעט כלום... לאומת זאת הידנית עשתה תעבודה דיי טוב, שאבתי שאבתי שאבתי עד שנגמר לי החלב לבד בלי גודש בלי כלום, לא הבנתי למה בהתחלה ,אחריי זה שאלתי בטיפת חלב וגם יועצת הנקה והיא אמרה שהשאיבה לא מייצת חלב כל כך טוב..

אז תזהרי עם את רוצה להמשיך זה רק להניק כי העם שאיבה תהיה לך בעיה
    לפחות ככה לי אמרו..

בהצלחה מאמי מקוה שתסתדרי

• אמילי כן לוקחת מוצץ...

אמנם מוצץ לסרבנים, אבל בכל זאת מוצץ...

היום עשיתי בדיקה- שאבתי, יצא לי ממש מעט, בערך 30CC, אבל אמרתי שאני אנסה לתת לה אפילו את זה כדי שתלמד לקחת בקבוק.

נתתי לה את הבקבוק כשבתוכו החלב שלי, ומה אתן יודעות, בלעה במהירות שיא.

אני מרשהלעצמי להניח שכנראה היא לא אוהבת סימילאק.. אבל זה גם לא מסתדר לי, כי היא כן אכלה אותו לא רע במשך כמעט 3 חודשים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה