למה אני לא מבינה למה....??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות...אני חושבת שזה החלק הכי קשה שאני עוברת מזה ה 25 שנים שאני חייה...!!

אז ככה...יש לי אחות נשואה שיש לה 2 ילדים..בהתחלה נורא שמחה על ההריון שלי אבל לאט לאט זה נהפך לבלתי נסבל...זה הפך לקינאה צרות עין אבל משהו קיצוני......
    אני מרגישה שהיא פשוט מפחדת על המקום שלה אצל ההורים שלי...
    כאילו זה סיפור ממש מורכב..היא חייה על ההורים שלי הם עוזרים לה מאוד
    אני מנסה שלא לתפוס אצל ההורים שלי מקום אני בבית שלי באה לבקר אותם פעם פעמיים בשבוע...עברתי צירים בגללה כי כ"כ נפגעתי ממה שהיא אומרת לי...
    אני דברתי על זה עם אמא והיא מצדיקה אותי ואנחנו פשוט לא יודעים אך להתמודד
    במצב כזה אמא שלי אומרת שבכל בית ככה יש קינאה בין האחים...אבל אני לא מקבלת קינאה בשל היותי בהריון!!!!! ובגלל שלי יש בת.. זה מטורףף...
    היום זה היה השיא...אבא שלי שאל אותי כמה זמן נשאר אמרתי לו בדיוק עוד 30 יום בעזרת השם...ואחותי ישר קפצה ומה תעשי אולי טעו לך בתאריךךך??? אולי זה לא יהיה עד 30 יום "לי נראה בכלל שאת חודש שביעי..."
    ועוד כמה ציטוטים: "את יפה בהריון ובגלל זה הילדה תצא מכוערת"
    "יש לך הרבה צרבות אי אפשר לדעת מה תצא לך"
    בנוסף היא המציאה לה איזה שם שאני אפילו לא זוכרת ועדיף שכך
    כואב לי מאוד אני כל כך פגועה הרוסה שבורה אני שונאתתתתתתתתתתת שהיא מדברת על הילדה שלייייי שעוד לא נולדה אפילו!!!!!!!!!!! אני ממש עם דמעות בעיינים אני לא יודעת כבר מה לעשות בא לי לברוחחחח להיתנתק מכולם כי גם בצד של בעלי אני עוברת את זה מהגיסה אבל שם זה יותר עדין...בעלי מנסה לחזק אותי ואומר "מה שלא מאמינים בו לא קורה"
    אני כ"כ בטחה שאין עוד מקרה כזה באף בית יש לי אחות שהטבע שלה כזה לא מסתפקת במה שיש לה תמיד רוצה עוד ועוד...
    אני לא מבינה למה זה מגיע לי....................

17 תגובות
עמוד 1
  • יוו
  • בעיית פוריות חח ממש לא אולי בעיה במוח!!
    אני החלטתי שאני מנתקת כל קשר איתה אבל הבעיה אצלי
    שאני בן אדם כ׳כ סלחן שוכחת מהר... והפעם אני כל כך רוצה לעמוד על שליייי ופשוט לא לדבר איתה אני שונאת אותה!!!
    זאת כזאת רשעות לפגוע בי ככה..

• מה זה? איזו מטורפת
  • תודה בנות חיזקתן אותי אני פשוט שבר כלי... אני פגועה עד עמקיי נשמתי
    בגלל שזאת אחותי בשר מבשרי...
    וזה נותן לי תכח לא לדבר איתה!

• מה היא נורמלית? את חייבת לשמור על עצמך ועל הבייבי!!
    ואני מסכימה עם הבנות, תשמרי מרחק ממנה, תסנני אותה בטלפון, תנסי בכלל לא לדבר איתה, באיזה זכות היא מדברת עלייך ככה, אני ממש לא מבינה, היא צריכה לשמוח בשמחתך.. איזה רוע לב.
    תשמרי מרחק ממנה איפה שהיא נימצאת תנסי לא להיות שם..
    קבלי מלא

• אני בשוק!!!!!!!!!!
    להתרחק לפחות בתקופת ההריון! ואם אפשר, אז גם אחר כך - היא עושה לך ממש עוול!
    שאמא שלך תגיע אלייך ותקבלי את עזרתה בבית שלך.

• יואו מאמוש.. ממש כואב לי לקרוא את מה שכתבת שאני בכלל לא יודעת מה להגיד לגבי זה.
    אני חושבת שאתן כן צריכות לדבר א-ב-ל רק אחרי שתלדי!! כרגע- את חייבת להתמקד בך ובקטנה ולא לתת לשום דבר להפריע את השלווה והשקט הנפשי שלך, לא כל כך חשוב בכל התקופה של ההריון ובמיוחד עכשיו.
    מה שכן- את אומרת שיש לה שני ילדים, אז כנראה שהיא הייתה בהריון בעבר ואם היא הייתה בהריון ועדיין מדברת ככה לאישה בהריון משהו כנראה לא מחובר אצלה טוב במוחף אין לי הסבר אחר

תהיי חזקה ושבת שלום

• בגלל שזו אחותך אני דווקא בעד גישה יותר עדינה בהתחלה: או את או אמא שלך (עדיף אמא שלך) צריכות להגיד לה שמובן שבגלל ההריון יש עלייך יותר תשומת לב כרגע, אבל גם לה הייתה תשומת לב כזו כשהיא הייתה במצבך - פעמיים. עכשיו תורך, והיא צריכה לפרגן לך. זו חובתה כאחות.

אם זה לא עוזר פשוט תגידי לה בפנים: "למה את צריכה להיות כזאת כלבה???"

• יוווו אני בשוק!!
    דווקא בגלל שזו אחותך זה הכי פוגע
    לפי דעתי את צריכה להגיד לה הכל בפרצוף ואם לא טוב לה תתרחקי.
    את חייבת לומר לה כל מה שיושב לך על הלב ולשאול למה היא עושה לך ככה ואפ היא מקנאה.

דווקא שמדברים פתוח בהתחלה אולי היא תתעצבן אבל אם יש לה שכל היא תתפכח ותתנצל.

בינתיים תהיי חזקה ושימי מלה חמסות....5 5 5 5 5 5 5 5 5

• אני לא יודעת מה לייעץ לך
  • קודם כל
  • תודה

• יווווווווווו אפילו אותי הפחדת

• פשוט מזעזע

• אני פרקטית,מעשית.

אני רואה זאת כך: אחותך רגילה לקבל עזרה מהוריך עם ילדיה ומה לעשות?!
    כעת בע"ה אחרי-הלידה,הם יעזרו לה פחות, כי הם גם יתחילו לעזור לך וזה מה שאוכל אותה,שהיא תתחיל לעבוד יותר קשה עם הילדים...

לפחות הפלוס הוא,שהוריך קולטים את המצב..הם חכמים ומנסים שלא להפלות.

הם יתחילו לעזור גם לך ואחותך תתרגל למצב-החדש,שבו היא תאלץ להשקיע יותר בביתה,על-חשבון עיסוקים-אחרים שלה,שהיא יכולה להרשות לעצמה כעת,בזכות העזרה שהיא מקבלת.

האגואיזם שלה,גובל בכך,שהיא לא-מבינה שילדיה הולכים בע"ה להרוויח בת-דודה וזה שווה את הכל!

והאמת,אין מה לדבר איתה מבחינתי על-זה...
    רק לחכות ולהמתין בסבלנות לזמן שיעשה את שלו...

גם אחיותיי-הקרייריסטיות הבינו בהדרגה,שגם אני זקוקה לעזרה לא-פחות מהן.
    המייל שלי: [email protected]
    נוכל להחליף טלפונים.
    אם את כותבת לי מייל,רק תעדכני אותי על-כך, כדי שאפתח את התיבה הזאת.

• אני לא מאמינה למה שאני קוראת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה