שאלה דחופה + אצבעות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות, אתמול היינו אצל הרופאה אחרי הזרקות של שבוע והיא קבעה לי שאיבה ליום ראשון וואי אני כל כך מתרגשת זו פעם ראשונה!!!!!! הלוואי וגם אחרונה

הממה צריך גם לתת זרע ובעלי לא מצליח בלי קיום יחסים יכול להיות בגלל הלחץ - האם ניתן לקיים בבוקר לפני השאיבה יחסים וככה לתת את הזרע...???

אוף זה כזה מלחיץ שזה לא ישבש את הכל...

תודה לכולן וסופ״ש של ברכה והצלחה....
19 תגובות
עמוד 1
  • ראשית שיהיה המון בהצלחה:-)
    יש קונדום בבתי מרקחת נטולי חומרי הגנה שעלולים להרוס את הזרע בשביל המקרים האלה.
    מחזיקה לך

• יאווו תודה על התגובה אבל יש לי שאלה ממש ממש מטומטמת זה לא עלול לפגוע בביציות?
  • שושה שגנבה לי את השם :-)
    בכדי שלא תחזרו על הטעות שלנו.. הקונדום המיוחד ללא קוטל זרע לא נמצא בבתי מרקחת . בעלי הלך ל3 בתי מרקחת שמכרו לו את אותו קונדום ואמרו שזה בסדר להפריות, אבל הפלא ופלא כמו שחשבתי הם לא יודעים כלום מהחיים שלהם. את הקונדום ניתן לקנות או במכון פועה בירושלים או שישנה אפשרות איפשהו בבני ברק. תחפשי בגוגל.
    המון הצלחה ומחזיקה לך אצבעות לטיפול אחרון ומנצח!!!
  • הקונדום הזה נקרא קונדום הלכתי
  • תודה רבה בנות אמן ואמן שזה חודש אחרון של כולנו. אני מבינה מהתשובות שלכן שאפשר לקיים יחסים לפני שאיבה? פשוט לא מצליחים בדרכים השונות.
  • עד כמה שאני יודעת, אפשר...

• " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • שיהיה המון בהצלחה ,אני שמעתי שניתן לרכוש קונדום הלכתי גם באסותא ראשל״צ ,רצוי לברר קודם ... הלוואי וזה טיפול מנצח !!!

• בהצלחה
  • היי לילי וכולן, תודה על הדאגה - אני בהחלט אחרי

היה לי מזל גדול ושמירה מלמעלה כי כמה שניות לפני שהרופאה התחילה את השאיבה הייתה הפסקת חשמל ולא עבד הגנרטור. הבנתי שאם היא הייתה מתחילה שאיבה הביציות היו נהרסות או משהו בסגנון.

בכל מקרה אני אחרי ושאבו 11 ביציות חמודות ויפות... בע"ה ביום שלישי או רביעי ההחזרה מתפללת לטוב.

מיטל

• איזה יופי!!
    באמת שמירה מלמעלה!!!
    הלוואי ויהיו לכם הפריות יפות
  • שיהיה לך המון המון בהצלחההההההההההההה

בשורות טובות!
  • איזההההה כייףףףף

מחזיקה אצבעות

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • תודה תודה תודה בנות.

אני אכן מאמינה שיהיה בסדר, ומה שקרה היום עוד יותר חיזק אותי שיש עלי השגחה והכל יסתדר לטובה....

שבוע טוב ובשורות טובות לכולן
  • אני בהלם שהגנרטור לא עבד
  • היי נטלי,
    אמן אמן ואמן שה- בדרך!!!

זה היה ממש מפחיד אם היא הייתה מתחילה זה יכל להיגמר לא טוב אבל ברוך השם שהכל בסדר...

הטיפול היה באלישע בצפון ולא באסותא בגלל זה לא נפגשנו חחחחח !!!!

גם את עשית שאיבה????

מאחלת לך ל עוד החודש בע״ה
  • הייתי בטוחה שאת גם באסותא...
  • מחר בע"ה ההחזרה - שאבו 11 ונוצרו 7 עוברים.... שמעתי שזה בסדר...

אין לך מה לפחד זה ממש לא קשה, קצת כואב אחרי שההרדמה יורדת אבל אופטלגין אחד מסדר הכל ובערב כבר הייתי בסדר גמור...

שיהיה מלא מלא בהצלחה שיצאו ביציות יפות ושמנות חחחחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה