היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כן נטלי גם אני הזרקתי את זה וכל האזור שמסביב לדקירה אדום ונפוח וקצת שורף וכואב כשנוגעים - בלי לחץ זה ישאר ככה גם יום אחרי ולכן אני הזרקתי יום לצד ימין ויום לשמאל.
אגב כשהזרקתי ממש למטה כאב הרבה פחות...
בהצלחה מותק לטיפול לא נעים אבל אחרון!!!
מילא זה היה לא נעים... זה כ-ו-א-ב רצח!!!!! תודה בכל מקרה, הרגעת אותי קצת....
חיים שליייייייייי זה שווה הכל.............. תמיד אני חושבת לעצמי איך אני יזריק אני ממש פחדנית וכל הקטע של הזריקות מפחיד אותי רצח אין לי אפילו בשר בבטן חחחחחח אבל אני אומרת לעצמי שהזריקות האלה יביאו לי את המתנה הגדולה וכך מרגיעה את עצמי לווב יוון
מעיין את צודקת במיליון אחוז!!! ברור שזה שווה את כל הסבל שאנחנו עוברות עכשיו... העיקר שה
תנסי להקפיא את מקום הזריק עם קרח לפני הזריקה ואחרי שאת מוציאה את המחט לעסות בתנועות סיבוביות - לי זה מאוד עזר ואפילו כמעט לא היו סימנים.. ובע"ה כשה- תגיע הכל יתגמד!!!!!
פפאיה- תודה על העצה, הבטן שלי נראית כבר כמו לוח קליעה למטרה חחחח
נטלי גם אצלי הכל היה נראה כמו לוח קליעה למטרה והכל היה כואבבבבב אבל בסוף זה משתלם...