החמה המרגיזה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנוחנו לפני ארוחת צהריים והקטנה שלי משועממת והיא מתחילה לשאול על כל דבר במטבח מזה? חח זה הגיל של הלמה?
    אז חמותי שואלת אותי האם לתת לה תפוח?
    ואני עונה לה שעדיף אחרי האוכל לתת לה תפוח ולא לפני!
    ואז היא בטון של מנוסה אומרת שתפוח מעודד רעבולכן כן צריך לתת לה תפוח עכשיו, כלומר לפני האוכל.
    אאאאאההההההההההה נמאס לי כבר ממנה. היא קודם כל שואלת, מחכה לתשובה שלי ואז מחליטה שאני לא בסדר ועושה ההפך.......
    בסוף יוצא שאני מרימה את הקול שלי עלייה והיא נעלבת ובכל זאת אני יוצאת לא בסדר.

מה אתן הייתם עושות במקומי?
    צריך רק לחייך!
5 תגובות
עמוד 1

• נכון שזה מעצבן,
    אבל במקרה הזה היא צודקת...

[
    [
  • זוהר אני לא בטוחה לגבי מה שכתבת

• אם הייתי מתעלמת ממנה כמוך אז אחרי השאלה הראשונה וחצי הייתה מתעלמ ממני ועושה כרצונה.
    הטמטום פה זה שהיא שואלת אותי ולא חשוב מה שאני עונה לה היא עושה גם ככה כרצונה. לאחר שאני מרימה עלייה את הקול אז היא מוכיחה שאני לא בסדר בכל מצב..... אוףףףףףףףףףףף
    צריך רק לחייך!
  • לא משנה אם היא צודקת או לא, לדעתי "לא" של אמא זה לא.
    סבתא שלי למשל גם הייתה החמה הזאת שעשתה בדיוק הפוך ממה שההורים שלי אמרו
    ומה שנוצר בסוף, זאת סיצואציה שכל מה ששמעתי לא מההורים הלכתי אליה

החמה/האמא/הסבתא חייבת להבין שמילה של הורה קדושה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה