לא להאמין! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מהרגע שגיליתי שיש לי תאומים בבטן, נכנסתי לכל אתר אפשרי וחפרתי בנושא,
    בכולם הזהירו מהעדפה של תאום על פני אחיו ופחדתי מזה פחד מוות.
    ועכשיו אני שואלת- ברצינות??
    אני פשוט מטורפת עליהם ברמות לא הגיוניות, רציני- איבדתי שפיות מזמן!
    הלב שלי תיכף מתפוצץ מאהבה אליהם ובאמת אני אומרת- כל אחד מוציא ממני רגש אחר אך בהחלט בעוצמה שווה.
    לידר מצחיקה אותי בטירוף- היא פרצופה כזאת וכובשת, אי אפשר לא להידלק עליה
    ועומר כזה מרגש- יש לו חיוך ממיס ואת המבט הכי תמים בארץ (לא יודעת ממי ירש את זה חחח), הוא מהפנט במבטים שלו והפרצוף שלו דורש חיבוקים ונשיקות כל היום.
    5555 על הנסיכים האלה שהרחיבו לי את הלב ומוציאים ממני רגשות בעוצמות שלא ידעתי שקיימות בכלל.
    זהו- פרקתי את השיגעון ליום הזה, מחר יום חדש..

11 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יכולה אפילו לדמיין איך זה להטרף על שניים במכה

• אפשר לעזור לך להחליט? שימי תמונה שתפי אותנו

• איזה כיף!!
    אני בטוחה ששניהם מהממים!!

• עינב, תירעי ומיד!

שניהם מהממייייייים ומעלפים הראתי את התמונה
    שלהם אפילו לבעלי

• אוייש הם מעלפים בטירוף!!!!!!!
    איך אפשר לא ליפול מהקטנים האלו??... מבינה אותך

• יש כלכל הרבה אהבה לילד אחד אז אני מתארת לעצמי מה זה לשניים. תינוק זה משהו כלכך טהור ותמים - איך אפשר לא להרגיש את העוצמות האלה?!?!

ואני גם רוצה לראותתתת.... לא פייר!!!

• נבי מי כמוני יודע שאת מעניקה להם אהבה עצומה ובמידה שווה?? בן פורת יוסף בם מעלפים!! תיארת אותם בדיוק- לידר כובשת אל המבטים שלה ועומר הורג אל הנשמה עם החיוך הממיס שלו. מה רביעי לא צריך לעזור לך להחליט שניהם מדהימים!!!!!

• תמשיכי להשתגע מאהבה, זה מתעצם בכל יום. ועצם זה שכל אחד מהם כ"כ שונה רק מגביר את האהבה הזו עוד יותר!

• איזה כיף מאמי

• ווואי וואי איזה כיף זה יאלללה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה