זה מה שהיה חסר לי עכשיו... שיתוק חצי פנים.. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנוסף לכל הצרות שיש לי עכשיו בזוגיות למי שזוכרת עזבתי את הבית..
19 תגובות
עמוד 1
אוי יפתי היה לי את זה!!
כשהייתי יותר קטנה..
הסיבות לזה לרוב: עצבים ולחץ(שאני בטוחה שאת מצויה בזה...) לי זה היה ממש קשה ההחלמה כי כנראה פיתחתי דלקת באוזן וישנתי עם מזגן ודרך האוזן זה קירר "והקפיא" לי חצי פנים...
הטיפול הוא אכן אינטנסיבי אבל תקפידי לשמור על חום גוף זה מאוד חשוב. אבא שלי ז"ל לקח אותי למומחים בתחום ולקחתי בסופו של דבר את הסטרואידים ותוך 4 חודשים זה עבר.
במצבך אני חושבת שתוכלי לגשת לביטוח לאומי לקבל עזרה כלכלית ואפילו לדעתי לא לעבוד עד שיחלוף... תרגישי טוב בובה מחזקת אותך!!! זה עובר!!!
גם לאמא שלי היה את זה אחרי הלידה. היא עשתה טיפולים והרבה מסאג' בפנים עם מכשיר מיוחד לפנים וברוך ה' זה עבר.... מקווה שיעבור לך מהר ותשכחי שזה היה..
אוי מאמי, גם לי היה את זה לפני 7 שנים, זה קרה לי מבהלה. לקחתי טיפות לעיניים שלא יהיה יובש וסטרואידים לשחרור הפנים, אחרי חודשיים קמתי בבוקר וזה היה פשוט רגיל. אני יודעת כמה שזה מבאס ומביך- לא הייתי יכולה לאכול בצד אחד וגם לשתות זה היה רק עם קשית אבל תהיי חזקה ותתמידי בטיפול- זה עובר לבד! חיבוקים.
אין לי הרבה מה לומר מאמי, חוץ מהעובדה שזה עובר.
קבלי מלא מלא
וואי תרגישי טוב שיעבור במהרה
צרות באות בצרורות
שייעבור מהר
מאמי
מאוד מלחיץ ולא נעים
אוי לא קבלי מלא ויש מי שיעזור לך עם אושרי הקטן? תרגישי טוב
תרגישי טוב בובהההההה
תרגישי טוב! מאחלת לך שהתקופה הזאת תעבור מהר...
יקירה
מסכימה עם מרווה. הגוף שלך מושפע ממה שעובר עלייך. קחי את זה כסימן שהגיע הזמן לחשוב יותר על הבריאות שלך. אל תתביישי לבקש עזרה מאמא שלך. שווה לנסות דיקור. הלוואי שיעבור מהר!
תרגישי טוב ממי
יואוו מצב לא פשוט . לפי מה שאני קוראת ונראה לי מהסיפורים שלך הקודמים ועפ מה שאת עוברת שזה נובע מהמצב הנפשי שאת חווה עוברת. מהלחץ מהדאגות בקיצור מצב נפשי . הייתי ממליצה ללכת לפסיכולוג לדבר להתייעץ ולא להזניח את זה הבריאות קודמת להכל במיוחד שיש ילדים שזקוקים לנו . מקווה שזה יעבור והתקופה הקשה תעבור ויהיה בסדר לכי תטפלי בעצמך רפואה שלמה