האם מותר כבר לתת דייסה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אופק בת 3 חודשים ו-18 ימים, אני רוצה לתת לה דייסה. מותר?? או שחייב לחכות בול לגיל 4 חודשים??? מה אתן אומרות???

ואם אני נותנת, איך להתחיל? נגיד ב-120 מ"ל כמה דייסה לשים??? צריך בהדרגה???

7 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג

• לדעתי כדאי לחכות עד גיל 4 חודשים...כמו שטעימות לא מתחילים לפני
    ככה גם לגבי הדייסה. בכל אופן, הכי טוב להתייעץ עם אחות.
    על 120 CC שמים כף דייסה.
    בהצלחה ובתיאבון

• הי
    אפשר חצי כפית {אין שום בעיה מגיל 3 חוד} כך הם ישנים יותר רגוע בלילה ופחות פולטים מנסיון
  • לא נראה לי שהשבועיים האלה כאלו קריטיים... כדי להיות בטוחה דברי עם הרופא ילדים תתייעצי..

• אני אברר אולי עם הרופא או עם האחות למרות שהיא בטוח תתנגד היא הן פועלות לפי הספר...חחחחח

אם אני אתן לה אני אתחיל עם כמות ממש קטנטנה של דייסה

• הי,
    לפי דעתי תחכי עם זה. למה את רוצה עכשיו לתת דייסה?. זה גיל ממש צעיר בעיניי לתת דייסה ולא סתם האחות תגיד לך לחכות...יש הגיון בדברים. שבועיים בגיל הזה, זה זמן לא מבוטל ונראה לי כבד לתת דייסה עכשיו...אני חושבת שרק קורנפלור אפשר לתת מגיל 4 חודשים וזו דייסה שרק מנפחת. תראי באריזה של מטרנה שדייסת אורז/שיבולת שועל/וניל אפשר לתת מגיל מבוגר יותר
  • לגיל 4 חודשים יש 2 סוגי דייסות : אורז וקורנפלור.

האורז לפי דעתי קל יותר...

ואני רוצה לתת דייסה כי היא לא אוכלת טוב ונורא מעט, בקושי עולה במשקל ולא ישנה טוב כי היא אוכלת ממש מעט.

ניסיתי דייסה והיא אהבה ואכלה יותר מבדרך כלל..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה