היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא פעם שמעתי שאומרים שבגיל 3 חודשים "נולד" תינוק חדש, ושהכל משתנה בגיל הזה. אבל הנה, אמלי בת 3 חודשים תכף (
13 תגובות
עמוד 1
אולי באמת כדאי לך לצאת חצי משרה לעבוד כך תתאוררי ותחזרי הביתה באנרגיות חיוביות
לדעתי גם תצאי תתאווררי, גם במעון הילדה תהיה יותר פעילה ופחות מתוסכלת ומשועממת.. אפילו אם נשאר לך רק 2000 שקל ביד אחרי הכל- את מתלבשת ופוגשת אנשים שלא מדברים בגוגו גה..וגם זה פלוס לא קטן.
מיצי- עכשיו אני לא עובדת.. אני מדברת על העבודה הקודמת שלי..
אין סיכוי שאני גם אקום בלילות וגם אצא לעבוד עד הערב..
עבודה באה בחשבון רק בחצי משרה...
וכרגע זה גם לא אופציה כי היא עדיין לא בת 3 חודשים. ואם יש לי אפשרות להישאר איתה בבית עוד קצת, אני לא אכניס אותה למסגרת כזאת פיצית...
אני בטוחה שיש נשים שהיו מתות להתחלף איתי ולשבת בבית עם הילד כמה שהן רוצות..
תמיד הדשא של השכן ירוק יותר
ג'ני, את נשמעת לי זקוקה לשינוי.... לדעתי יעשה לך טוב לעבוד חצי משרה. ו-2000 ש"ח זה כסף! עם כל הכבוד... ככה עולה השכירות שלנו.
ממש תכף אמילי כבר תהיה בת 3 חו' ותוכלי לשים אותה במסגרת והכל יהפך כייף יותר איתה - באחריות! את תתמלאי אנרגיות להיות איתה אחרי העבודה כי היציאה מהבית תטעין אותך.
בהצלחה!
מתוקה שלי תרגישי חופשי לפרוק - אנחנו כאן בשביל זה !!!
מבינה לליבך כל כךךךךךךךךךךך, את לא לבד תאמיני לי אני מניחה שבאמת יש קטע כזה של משבר גיל ה-3 חודשים (כמה שצחקנו על זה...) כי רוב התינוקות בגיל הזה משנים התנהגות . אני בטוחה שזה רק בגלל שהם מודעים לסביבה ומתחילים עם התלות בהורים עד עכשיו הם לא כל כך ידעו מה הולך סביבם ...
אין לי יותר מדי עצות, אני באותה סירה שולחת לך המון חיבוקים ואוהבת אותך מאוד
מאמוש יהיה בסדר! מותר לך לקטר כאן ובטח ובטח לבעלך... הוא צריך להבין ואני בטוחה שהוא מבין..... ואם לא ..... אני באה
אוי, אני שונאת את המשפטים האלה שלהם. שילכו %$%#$@#$@%$
ג'ני, אני ממש חושבת שהמשרה שהסוכן הציע לך היא הזדמנות מצויינת עבורך! אני זוכרת שלקראת גיל 3 חודשים הגעתי למצב שאני רק "מחכה" שדור יירדם ו"מתבאסת" כשהוא מתעורר. זה מצב לא בריא בעליל והוא השתנה מיד שחזרתי לעבודה! העבודה בחוץ הרבה פחות מתישה מליהות בבית עם תינוק צורח! במקרה שלי עם דור, היו לי הרבה יותר אנרגיות להשקיע בו כשעבדתי מאשר כשהייתי איתו בבית!
ולגבי הכסף - 2000 שקל לא הולך ברגל!
ו... קרן - גם אני רוצה לשלם רק 2000 שקל שכירות? איך עושים את זה???? אני משלמת יותר מכפול!!
אלינור - אנחנו גרים ביחידת דיור פיצקית באריאל, זה למה... כבר שנה שנייה, ולפני זה גרנו שנה בקרוואן של המעונות, אז זה שידרוג מבחינתנו!
כל הכבוד לכם
אני חושבת שתלכי על העבודה הזאת!! זה נשמע לי מצוין !!!!!
והתקופה הזאת תעבור לך כלא היה!!!!!!! את כרגע לומדת את הנסיכה שלך!!...... היא בסוף תאכל ותירדם, אל תכנסי למשבר!!!