איך אני עושה את זה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

5 תגובות
עמוד 1

• מאמוש!
    מאחלת לך שבוע מוצלח עם יותר שעות שינה

• כמה עצות:
    1. אצלי גם הילדים מוציאים שיניים מאוד מאודדדד מוקדם (גיל 4 חודשים) גיא שלי כבר עם 6 וחצי שיניים! והוא בן 8 חודשים! בכל אופן בגלל הסבל עשיתי קצת תחקיר ומצאתי כמה דברים שלנו מאוד מאוד עוזרים:
    דבר ראשון: זה טיפות שנקראות "ABC KIDS" של אלטמן- זה טבעי מצמחים ומוכח מחקרית שעוזר! ואנחנו הדוגמא החיה שזה אכן עוזר! קצת יקר אבל עוזר מאודדדדדד
    דבר שני: משחת שנקראת "אנדנט" אין אותה בסופר פארם רק בבתי המרקחת האחרים והיא ממש עוזרת ממש! לא כמו הטי גיל המיותר ועוד כאלה, האנדנט מאוד מרדימה ומרגיעה....

2. לגבי האח הגדול... גם לי היו ערבים כאלה שממש התבאסתי מצד אחד לפספס תוכנית מצד שני לבזבז שעות שינה - אז.......
    הזמנתי מהוט את הממיר המקליט!!!!!
    פתרון מעולההההההה!!!!! וגם הכי כיף לראות תוכניות בלי פרסומות

• אחוה מתה על התשובות שלך!!!!

• מאמי שולחת לך מלאאא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה