סקר על בחירת תמ"ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך בחרתם את התמ"ל?
    סימילאק, מטרנה.....

לפי שמועות ?
    לפי מחיר?
    לפי טעם? ( יש כאלה שטועמות את האוכל)?

10 תגובות
עמוד 1
  • ע"פ רוב
    סימילאק

• התחלנו לשלב סימילאק בגיל 2.5 חודשים. לא ידעתי מה עדיף, כשהייתי בחנות ניסיתי לקבל טיפ מאחות של חברה, שיש לה הרבה ילדים 5555 ולכן הרבה ניסיון אבל היא לא הייתה זמינה. בסוף לקחתי סימילאק כי זה מה שהיה בבית חולים, למרות שברור לי שזה לא אומר כלום חוץ מאשר שבמקרה הם זכו במכרז.

• סימליאק

• לי היתה קצת בעיה נפשית (כן כן אחוה, אני פולניה), ונורא פחדתי מסיפור רמדיה, אז פשוט שילבתי בין סימילאק, מטרנה ואופיטימיל. נתתי פחית סימילאק, כשנגמר פחית מטרנה, כשנגמר פחית אופיטימיל...
    בעיקרון אומרים שזה לא מומלץ כי הקיבה שלהם מתרגלת לתחליף מסוים, אצלנו לא היו בעיות בעיכול, אז השיטה המטורפת אושרה ע"י טיפת חלב ‎
    graphics.com/myspace/text_generator.php]
  • לפי סקר שוק

• עם הגדולה ניסתי לשלב לה סימילאק בגל חצי שנה היא לא אהבה ניסינו מטרנה והיא אהבה את זה. הקטן כרגע יונק לרוב לעמים אני נותנת לו תוספת מטרנה בגלל שזה עבד טוב עם הגדולה ונראה שגם צלו זה בסדר

]

• התחלתי עם סימילאק כי זה מה שבעלי קנה כשחזרנו איתם הביתה. דניאל זרם עם זה ואיתי פלט המון. בסופו של דבר העברתי את איתי למטרנה ככה שאני מממנת את שתי החברות!

• גם אני הייתי טועמת...
  • אני הייתי מטפלת בעבר ותמיד נתנו מטרנה לילדים שטיפלתי בהם...

רק מטרנה אני נותנת.. סימילאק לא מתאים לה למרות שנתנו בי"ח..
    וסימילאק עם עושה עצירויות נוראיות שמעתי...

• אנחנו בחרנו בסימילאק אדוונס כי המטרנה היתה כבדה ורציתי אבקת חלב שמוכרת במשך שנים ולא משהו יחסית חדש בשוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה