היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם בב"ש החודש מתחליה ההרשה ולאור זה, כבר הודיעו לנו חגגית שב- 17.01 הצהרון יהיה עד 15:30 (במקום 17:00) כי עושים "יום פתוח" בגנים, בין השעות 17:00 - 19:00.
כדי לעשות את ההרשמה, אני צריכה קודם לקבל טופס הביתה נכון? (לא כל כך זוכרת איך היה שנה שעברה עם גל...).. ונניח שלא קיבלתי שום מכתב הביתה - אני יכולה בכל זאת לרשום? (את זה אני שואלת בשביל דניאל.... אני עדיין מתלבטת מה לעשות איתה שנה הבאה...)
[
יש לך אפשרות להרשם באינטרנט.
גם אצלנו ההרשמה מתחילה ב-25.1
מתוקונת מאיפה את?? [/center] ]
אצלי היא עולה לטרום כבר ארשום אותה לגן עיריה למרות שבמרץ שולחים אותנו גם לוועדת השמה לגן שפתי עדיף שיהיה לה מקום אמאאאאאאאא כבר טרום חובה
ב-25.1 מתחילה ההרשמה לגני חובה
וואי איזה קטע בכלל לא חשבתי על זה אני אבדוק
אני רגילה שכולם כבר יודעות - אני גרה בחולון פייס: ortal_hori
כן אורטלי גן חובה הוא אמור להיות חינם תבררי על מה כן משלמים גם אצלנו התחילה הרשמה ...
אני יותר מתרגשת כי יש עוד חודש הרשמה לכיתה א'
מתוקונת הייתי בטוחה שאת מירושלים.. ותודה.. [/center] ]
וואוו רינתו'ש - כיתה א' זה כזה גדול יאבאלההההה פייס: ortal_hori