סקר ...חופשה ושאלת התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות רציתי לשאול מאז שהילד/ה נולדו האם יצאתם לחופש? כמה פעמים יצאתם עם בכלל ולאן ? עם הילד בלי הילד?

אני עוד לא יצאתי לשום מקום מאז שכפיר נולד וממש זקוקה לחופש
    אבל עושים לי המשפחה פרצופים שכבר יצא לי החשק הכל מבחינה כלכלית
    בקצרה היה לנו משברון כלכלי של איזה 3 חודשים שכל המשפחה נרתמה לעזור עכשיו המצב קצת יותר טוב ואנחנו נושמים קצת לרווחה
    ומאוד רוצים לצאת לחופש בלי הילד .אני ממש זקוקה לזה נפשית
    ועכשיו עושים לי על זה את המוות ומוציאים לי את החשק לצאת לחופש
    מה אבל אין לכם כסף ויש סדרי עדיפויות נכון תמיד יהיה מינוס ותמיד יהיה על מה להוציא את זה קודם אבל הנפש שלי והזוגיות שלי יותר חשובים לי.
    והם לא מבינים ומצאתי דיל ממש טוב באמת שישבתי מול המחשב יומיים לחפש משהו זול וטוב. ומצאתי ועושים לא את המוות אני לא יודעת עם לבטל את זה או לא? מה אתן אומרות?
21 תגובות
עמוד 1
  • לא יצאתי כבר איזה שנתיים לשום מקום לא קניתי לעצמי כלום כבר איזה שנתיים
    נשבעת לכן כלום לא בגדים לא נעלים אני הולכת כמו איזה סמרטוט.
    ועוד בשביל אישה שלא קונה כלום לעצמה ממש אני מרגישה זוועה ממש מוזנחת.
  • מאז שלינוי נולדה (בת 4 וחצי) יצאנו רק פעם אחת, לאילת.
    התכנון היה להשאיר אותה אצל חמותי, אבל בסוף נשברנו
  • את חייבת את זה לעצמך ולזוגיות שלך. אני בעד
    בקשר לילד עדיין לא ילדתי אז אני לא יודעת איך זה להשאיר ילד...
    ומה הטעם בחיים אם לא נהנים מידי פעם? תגידי לאנשים שאת שמחה שהם דואים לעו"ש שלך אבל חיים רק פעם אחת(אל תפריזי אם ההוצאות)

חופשה מהנה!!!
  • ווואי אנחנו נופשים מלא!!

• מותק, אני ממש בעד. את צריכה את זה בשביל הבריאות, בשביל הזוגיות שלכם.
    יומיים של הפוגה, רק שניכם. עוד יהיה לכם מספקי זמן לנסוע לנופשים משפחתיים יחד עם כפיר אבל עכשיו חשוב שתנוחו קצת, אחרי כל כך הרבה זמן - רק שניכם
  • כן אני יודעת ואני ממש זקוקה לזה.
    הקטע הוא שאני לא יודעת עם לבטל בגלל הכסף שהמשפחה מזכירה לי כל הזמן.
    את החופשה אנחנו רוצים לעשות בלי הילד כבר החלטנו כי לצאת לחופש לנוח אי אפשר עם ילד נקודה ולא משנה מה יגידו לי אחרת.
  • תראי, אני לא יכולה להגיד לך לגבי השיקול הכלכלי - אבל לפעמים זה פשוט שווה את זה. הלוואי ויצא לכם לפועל ותסעו לנוח קצת
  • ליהי- תודה מאמי אני גם מקווה נראה עד סוף היום מה יהיה ומקסימום נבטל
  • תראי,
    אנחנו לא יצאנו לנופש עדיין מאז שדור נולד - אילוצי תקציב

• אלינור- זהו שזה ממש טרי מהתקופה הקשה שעברנו אבל זה נופל על יום הולדת שלי עוד שבועיים ומאוד רציתי לנפוש.
    מתנת יום הולדת .
    גם ככה רצינו להשאיר אותו עם סבתות שלו .
    ולהישאר בבית זה קצת מבאס אז כבר אינ אשאר עם כפיר העניין הוא לשנות קצת שגרה קצת אוירה קצת מקום אחר רחוק לבד.
    אני כבר עם שגרה כל כך הרבה זמן שפשוט קשה לי עם זה .
    בכל אופו תודה על הייעוץ .נחשוב מה לעשות
  • החופשה האחרונה שהייתה לנו זה הירח דבש שלנו, לפני יותר משנתיים.
    בהתחלה זה היה אילוצי תקציב ועכשיו בנוסף לתקציב יש את הבנים, שעדיין לא השארתי אותם ללילה.... ולצאת איתם לנופש לא נראה לי הגיוני.

• תראי אם המצב שלכם לא הכי טוב שיש ואתם נעזרים במשפחה הקרובה
    בעיני לצאת לחופשה כרגע זה מותרות
    תחכו טיפה שהמצב יתייצב ואז תצאו
    כמו שאלינור אמרה אפשר לעשות יום כיף בבית בלי יותר מידי הוצאות או שתעשו יום כיף בחוץ שגם לא עולה יותר מידי

שיהיה יום הולדת שמח ותהנו במה שלא תחליטו לעשות

• תודה רבה
  • הבריאות הנפשית שלך שווה יותר מכל דבר! כמו שאמרו לך הבנות, נורא, נורא חשוב להשקיע בעצמך קצת ובזוגיות. אני הייתי נוסעת לסופש למקום לא יקר כדי לשטוף את הראש ולעשות זמן איכות עם הבעל
  • מאז שהכרתי את בעלי, נסענו פעם וזה לא היה בירח דבש- כי התחתנו בדצמבר וזה חודש עמוס בעבודהעד כדי שבעלי לא הרגיש בנוח לקחת חופשה. את החופשה לקחנו בתחילת אוגוסט שבוע בים המלח במלון בו הכול כלול- שמואל נהנה מאוד,גליה עדיין לא הבינה-אבל נרה לי שנהנתה בבריכה- בקיצור, לא ויתרתי בשום אופן על הילדים, למרות שגם המשפחה שלי וגם של בעלי התנדבו בכייף לטפל בילדים. אני לא חושבת שכרגע, כשהילדים קטנים אני צריכה להינות בלעדיהם - הרי קודם כל הם לפני הכול! התכוונו לצאת שוב בפברואר, ביום ההולדת של בעלי, אבל בגלל שחמי נפטר לפני חודש וחצי לא נצא השנה לנופש.
    מבחינה כלכלית אפשר למצוא דילים טובים. בעלי רואה חשבון והוא קיבל דיל טוב מלשכת רואי החשבון. תבדקי אולי גם לכם יש דיל מותאם למקצוע.
    אני עבדתי מאוד גקשה בנופש עם הילדים- אבל הוא היה שווה, כי אולי בזכותו נקלטתי להיריון, אחרי שניסיתי כמה פעמים אחרי הלידה השנייה. ושינוי האווירה פחות לא חשוב. לסיכום- לדעתי נסו לצאת לנפוש בקרוב ועם הילד- חופשה נעימה!!!

• מאז שלהב נולדה היינו איתה 3 פעמים באילת (פעם אחת גם נועם כבר היתה איתנו)
    לבד היינו פעם אחת בצימר לשישי שבת והיה לי קשה מדי

• זהו שהנופש לא בשמיים מבחינת מחיר כולה 800 שח לשני לילות עם ארוחות בוקר כפריות זה לא איזה אלפיה
  • זה ממש ממש לא נורא... אולי יש אפשרות להזמין שוב?
  • אין מצב שאני נוסעת בלי הילדה לנופש..הנה אתמול חזרנו מ 3 ימים מהנים בים המלח במלון מרידיאן הילדה נהנתה מאוד..את האמת היום היא בת שנתיים והיינו רק פעמיים בנופש איתה פעם ראשונה כשהיא הייתה בת 5 חודשים נסענו למלון בנתניה וביום חמישי שעבר שנסענו ל 3 ימים מעלפים לים המלח...תראי בעיה כלכלית תמיד תישאר מאמי אז מה כול פעם תוותרו על נופש? תצאו תבלו ומה שיהיה יהיה..סוף העולם בטוח לא יגיע מזה...
  • וואי שווה אפשר גם?

עדן אני מבינה שהתחרטת ולא שמת אותה אצל חמתך בסוף?

• אני אומרת שחופש זה לא חופש עם ילדים ברור שאני אקח את כפירוש אבל קצת יותר מאוחר שהוא יהיה לפחות שנתיים שיהיה יותר כיף והוא יבין עכשיו הוא רק התחיל ללכת .
    יאללה סיון בואי בכיף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה