היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למי עשו סטריפינג לקראת הלידה? באיזה שבוע עשו? באיזה שבוע ילדת? אני מיואשת
13 תגובות
עמוד 1
לא יודעת. אין לך מה להתיאש. זה יקרה השבוע ואין הרבה אופציות! גם אם בזירוז.
לאורלוש אני זוכרת עשו אבל היא נעלמה מהפורום חפשי אותה בפייסבוק
כשהגעתי עם נועם (שבוע 39 ) הציעו לי סטריפינג וסירבתי... עם רוני עשו לי זירוז (לא סטריפינג)
רק עוד קצת...תיכף תיפגשו
לי עשו עם יהב זה סוג של זירוז שאפשר לעשות רק אם קיימת כבר פתיחה קטנה ללא התקדמות. אותי כידוע משכו ומשכו עד שיצא לבד והייתי איזה יומיים וחצי עם פתיחה של שתיים וחצי והרי הייתי כל יום בבית חולים להשגחה וכבר נמאס לי ואמרתי להם תעשו לי אין לי כבר כוח והיה רופא אחד שניסה לעשות בלי שביקשתי ומאוד מאוד כאב לי ומאוד התנגדתי ואי אפשר היה וכשאמרתי לו אולי כבר תתנו זרוז הוא אמר שניסה לעשות ואני התנגדתי והפעלתי שריר ואחרי יום שכבר באתי ללדת היו לי צירים כל רבע שעה ופתיחה של שלוש וחצי - ארבע אמר לי הרופא במיון שכבר אישפז אותי ואמר לי חדר לידה כמובן שאמנם יש פתיחה יפה אבל הצירים עדיין רחוקים והוא אמר שהוא ייעשה לי קצת סטריפטינג שזה ייעשה לי טוב לצירים וייזרז אותם וייקדם את הלידה אמרתי שניסו לעשות לי יום קודם ומאוד כאב לי והוא אמר שהוא שהוא יינסה ממש בעדינות ואני יגיד לו מתי לעצור והוא היה כל כך עדין שלא הרגשתי כלום והוא עצר לבד. עוד טיפה זה קורה מאמי עוד טיפה סבלנות לידה קלה ומהירה ושתצאי עם ידיים מלאות
אין לי שמץ , אבל באמת אל יאוש.. זה יקרה ובקרוב! תגידי , איך יצאה העוגת פירורים?
לי עשו סטריפינג עם יותם בשבוע 40+3 אחרי שגילו במעקב הריון שיש ירידה בדופק העובר זה בכלל לא כאב
סורי ממי אין לי מושג אבל אל תדאגי סוף הוא יצא {קצת סקס מדגרות לעלות לרדת } ולידה קלהבעז"ה וידיים מלאות
לי עשו עם אור כי כלום לא התקדם - למחרת ילדתי פייס: ortal_hori
לי עשו באדיר בשבוע 40+6 הייתה לי פתיחה של 1 וחצי ועשו לי שתיים וחצי.. ראיתי כוכבים ורציתי להרוג את הרופא... גם זה לא עזר ילדתי רק אחרי חמישה ימים עם זירוז
] ]
קודם כל .... אל יאוש !
אני שואלת כי עשו לי אתמול ובאמת חוץ מלראות כוכבים ולהגביר את הצירים זה לא שינה את הפתיחה.... אני מיואשת כי כואב לי! אני כבר לושה שבועות עם צירים חזקים מאוד שנמדדים ב160-180 הבעיה שהם כל 10 דקות אז אתמול עשו סטריפינג וזה באמת גרם לצירים להצתופף אבל רק לכמה שעות
לי עשו ההיתה לי פתי חה שלוש וצירים קטנים ולא יעילים. זה היה סוף שבוע 38 ילדתי רק שבוע אחרי זה ]
לא מבינה בזה, אבל מקווה שתלדי בקרוב!!! ושיהיה מהר ובקלות!!!
רותי
לי היתה פתיחה של חצי אצבע ממש קטנה קטנה ניסו לעשות סטריפינג אבל זה פשוט היה בלתי אפשרי והאמת עוד קצת והייתי מתחננת ממלאך המוות לבוא לקחת אותי ולא זה לא עזר וילדתי בקיסרי