אני שבועיים אחרי לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ולפני כמה ימים שמתי חגורת בטן ל-3 ימים. הרגשתי שהחגורה לוחצת לי את האיברים הפנימיים ועושה לי בלגן ולכן הורדתי אותה. הבעיה שמאז אני מרגישה כאילו היא דחפה לי איזה איבר למטה וכשאני מנסה לדחוף אצבע לפות אני מרגישה חתיכת בשר במקום חור וגם בהליכה מרגיש לי משהו מוזר כזה בין הרגליים. אני בלחץ היסטרי כי קראתי על תופעה של צניחת האגן או הרחם ואני מפחדת שזה זה. יש לציין שאין לי תופעות של בריחת שתן או משהו כזה אלא רק הפרשות מרובות כאלה. מה זה יכול להיות? האם קרה למישהי?
3 תגובות
עמוד 1
  • מאמי הכי פשוט ללכת להיבדק אצל גניקולוג. שמעתי על התופעה אצל עוד נשים, אני במקומך לא הייתי מודאגת , פשוט נבדקת.
    בהצלחה

• קודם כל מזל טוב על הלידה!!! גם אני חושבת שהכי נכון יהיה ללכת לבריאות האישה להיבדק. זה עניין קצר ופשוט וככה לא תהיי בסרטים
  • מזל טוב על הלידה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה