אמאאאאאא הלכתי לאיבודדדדד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי עוד זמן.. נכנסתי היום לשביעי.. אבל סתם שוטטתי לי באתר של שילב לראות עגלות.. מחירים.. סוגים .. פירמות ואני ממש לא יודעת ..אין לי כיוון!!! אני לא יודעת מה יותר טוב ממה איזה עגלה עדיפה... פליז תעזרו לייי...
    אני אשמח גם אם תרשמו לי מה צריך לקנות אני ממש בורה בעניייןןן
    אם תשאלו אותי על בגדים ואופנה אדע לענות בשנייההההההההההההההההה
    אבל זה?????????? לא ידעתי שזה כל כך קשההה!!!
    באהבה...

בולי בלבולי
5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל להרגע!\
    בכל חנות לתינוקות יש להם דף כזה עם מפרט מדויק מה צריך (חלק גדול סתם שטויות) לתינוק חדש.
    תכנסי נניח לשילב ותבקשי את הדף הזה.... וככה לעוד מקומות תתענייני מחירים, מה שנראה לך... תשאלי חברות/ המלצות.
    ובהצלחה בעסקת הלידה

• כן עם הדף תגשי לחברות שיש להן ילדים והן יגידו לך במה הן השתמשו ובמה לא..
    אל תלכי לאלו שיש להן בבית אוסף של הכל..אלא לכי אל הבנות היותר חסכוניות שלא יתקמצנו לך על עיצה טובה.

דברו איתי בפייסבוק

• תכלס ולדעתי האישית אין עגלה מושלמת
    כל עגלה שתבחרי בסוף תגידי רק באסה שככה וככה וככה

אז תצאי מתוך נקודת ההנחה הזאת ותחפשי את העגלה שחזותית הכי יפה בעינייך ומכנית הכי עונה לצרכייך (גודל העגלה, משקל, קיפול, אמבטיה, לא אמבטיה, אפשרויות וזוויות בטיולון, גודל הסל התחתון, כן מקום לכוס לא מקום לכוס וכו וכו' וכו')
    והכי חשוב תגדירי תקציב מראש

• בוקר טוב,

אני בדעה של סיון, כי עשיתי הזמנת לידה לא מזמן.
    היתה לנו רשימה מוכנה של מה שאנחנו רוצים, אבל שנכנסנו לחנות היינו ככה
  • אוףף זה כל כך מלחיץ...זה לא כמו ללכת לקנות סתם נגיד מזרון שאת יכולה לשכב כמה דקות ולהחליט לעצמך אם נוח לך או לא... את צריכה להחליט עבור עולל קטןןן שאת רוצה את הכי טוב בשבילו ויש את החשש התמידי (שיש לי תחושה שילווי אותי מעוד חודשיים למהלך כל חיי) שחלילה אני טועההההההה אוף!!
    באהבה...

בולי בלבולי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה