הרבה זמן לא היה לנו.. סקר מוזיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות תעזרו לי- כולם אומרים לי תשמיעי להם הרבה הרבה מוזיקה.
    אני יודעת שזה מפתח וטוב אבל בחייאת- איזה מוזיקה??
    אני שומעת רק מזרחית, בסוף יצאו לי ילדים שבורים כמוני חחחח
    ואם אני אשים מוצארט/באך/בטהובן- אז חבל על המערכת קולנוע ביתית כי אני אשבור אותה מעצבים- מה למרוקאית ולקונצרטים?

אז מה אתן משמיעות/השמעתן לבייבי שלכן?

10 תגובות
עמוד 1
  • אני משמיעה לאוראלי שירי ילדים

• שירי ילדים

• אבל אני לא מכירה חוץ מהתוכניות ילדים שאני הייתי רואה בתור ילדה- המומינים, פרפר נחמד וכאלה.. יש דיסק מומלץ?

• יש דיסק שנקרא "100 שירים ראשונים", משהו כזה....

• תחפשי ביוט יוב שירי ילדים
    יעלה לך מלא שירים עוגה עוגה , פרפר נחמד, יום הולדת , עשר אצבעות וכ'....

• חחחחחחחחחח בימים הראשונים של ליעד בעולם כולם היו משגעים אותי "שימו לו בייבי מוצרט או בטהובן" או אנערףף
    בחיים שלי לא שמתי לו את זה אם אני עצמי לא יכולה לשמוע את זה למה לענות את הבן שלי??
    חחחחחחחחחחחחחחחחח ליעד שומע את המוזיקה שאמא ואבא שלו שומעים עוד מההריון - טראנסים, אנגלית, עברית.. כל מה שבא טוב!

• Kי הביאו במתנה את ה "100 שירי ילדים" זה מה שאני שמה להם, וגם מורידה שירים כ=קלילים לילדים.... בסוף אני מזמזמת את זה לעצמי גם כשהם ישנים!

• אני משמיעה ליהונתן בייבי מוצארט כשאנחנו נוסעים באוטו (קניתי דיסק) ובבית שירי ילדים ותוכניות ילדים וגם mtv

• כשהילדודס שלי היו קטנים הייתי שמה להם שירי ילדים והמון מזרחית
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • אז תשמיעי מזרחית
    אני חופשי השמעתי ללהב מזרחית
    מה רע?

חוץ מזה מומלץ בחום להזמין ערוץ הופ ילדות ישראלית - מעולה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה