היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם עומר שלי יונק בדיוק 10 דקות ....אני מרגישה כמו פרה ...
תנסי להחליף לה טיטול בין הצדדים...
זה בטוח יעיר אותה
גם לי זה היה - לי לא היה סבלנות ובגלל זה העדפתי לשאוב ככה ידעתי שהוא אכל טוב וזה ירגיע אותו למינימום 3 שעות
עכשיו שהוא התחיל למצוץ את הפיטמה יותר טובנ הוא גם גם יונק 10-15 דק' וזה מרגיע אותו ל3 שעות
גם אם יונקת מ 2 צדדים היא לא מושכת 2-3 שעות
כמה כן מושכת?
ככה היה לי גם בהתחלה אחר כך היא הייתה מושכת יותר סבלנות זה מסתדר...
אצלי עד גיל 3 חודשים ועדיין הוא לא היה שבע ל 3 שעות, אכן כן, פרה מהרפת, המשפט הזה שכולם אומרים לך- "לתינוק יונק אין זמנים לארוחות" נחקק לי במוח הרבה מאוד זמן, כל יום קלטתי כמה שזה נכון, לפעמים היה אוכל כל שעה, לפעמים שעה וחצי, לפעמים כל שעתיים. שלוש שעות לעיתים נדירות. היום אנחנו עם סימילאק בבקבוק! ציצי בלילה [/
צריך סבלנות וזה משתלם בסוף ההתחלה קצת קשה עד שהם מתאזנים בהצלחה
כשהיא יושנת תנסי להעיר אותה להחליף טיטול ולהמשיך בהנקה
אצלי זה ככה ואפילו יותר הוא כל היום כמעט רוצה וגם הוא כמה דק ונרדםםם [/url