שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני באמת לא מצליחה לקלוט את אמילי...

יום אחד היא מתעוררת לי כל 3 שעות בלילה כמו שעון לאכול, ואתמול ישנה מ8 בערב עד 5 בבוקר רצוף.

אני מניחה שזה אומר שיש לה "פוטנציאל" לשינת לילה ארוכה יחסית.
    האם לנסות לתת מוצץ כשהיא מתעוררת בלילה במקום ציצי?
    איך באמת יודעים כשהילד מוכן למשוך יותר בין הארוחות, בלילה וביום?

דבר שני, היום היא ישנה לי ממש כמעט כל היום.אפשר להגיד אוכלת וישנה.
    אני לא מתכוונת לא לתת לה לישון, אבל היא לא תבלבל לי בין היום לבין הלילה??
4 תגובות
עמוד 1
  • מאמי גם לגיא יש לילת שהוא ישן מעשר בערב עד 6 בבוקר ויש לילות שהוא מושך 4 או 6 שעות בין ארוחה לארוחה וקם ב3 או בארבע בבוקר....

וכמו אמילי גם גיא ישן אתמול והיום רוב היום, ויש ימים שהוא לא ישן הרבה.

• אצלנו נהוראי לא ישן כ-ל היום ובלילה ישן נחמד........ אני בטוחה שזאת הסיבה.

ובקשר להאכלות בלילה גם לנו זה קורה,
    לפעמים קם כל 3 שעות לפעמים ישן 5 רצוף - הכל יכול להיות
    כמו שהרופאה שלו אמרה, סה"כ גם הם בני אדם

• מאמי אמילי בגיל שהיא כבר לא זקוקה לאוכל באמצע הלילה...
    חוקי ההנקה אומרים לתת ציצי לפני מוצץ.. אבל גיליתי שאם בהרבה מאוד מיקרים הייתי נותנת מוצץ היא לא היתה יונקת שלוש דקות וחוזרת לישון אלא היתה ממשיכה לישון עד לפנות בוקר להאכלה...
    בקיצור אני מאמינה שהיא מסוגלת לישון לך לילה שלם..
    נסי לתת לה מוצץ אם נרגעה סימן שלא רעבה.. ממשיכה לקטר שלפי ציץ ותפנקי אותה....
    תאמיני לי זה אחרי יעוץ עם יועצת שינה לגבי מתי הם אמורים לא לרצות לאכול בלילה.....
    אוהבת אותך מקווה שתעבור התקופה הקשה לא יצא לי להגיב לשירשור הקודם שלך אבל זה נשמע כאילו אני כתבתי את זה...
    דרך אגב תרימי טלפון אני אספר לך על השיטה שאנחנו כרגע מנסים עם אגמי.. לגביי ההרדמות כי יש לי בדיוק אותו הדבר!!!

• ירדנוש- תודה מותק.. אני בהחלט אנסה את הקטע של המוצץ..

אצלך אגם כבר לא קמה לאכול בלילה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה