-
הי רינת,
כן, פניתי למרפאת קושניר.
לגל הוצמד חיישן לתחתון ועם הטיפה הרשונה הוא מתחיל לצפצף (יותר גרוע מבייבי סנס
-
יש ילדים שזה עוזר להם יותר ויש ילדים שפחות.
אני נגמלתי בעזרת מכשיר כזה
-
מצחיק שגם עליי ניסו את הצפצפן הזה
-
סליחה על ההתערבות
-
גל הגיע למצב שלא הייתה מוכנה יותר שאני אשים לה חיתול לפני השינה.
היא הייתה חודש לפני גיל 4.
גם ההתחלתי לחשוב שיהיה מצב שאולי היא תירצה לישון אצל חברה/משפחה והיא תהייה קצת נבוכה מהעניין ולא רציתי שלרגע יצחקו עליה, זה כבר התחיל להציק לה... אז הלכתי על זה.
אצלנו השיטה עבדה
-
אורלי ורינת - כמה זמן ניסיתם לגמול מהלילה ולא הלך? לא הלך בכלל? או שהיו לילות שפספסו ולילות שלא?
בעלי זוכר את הצפצפה הזו כי אח שלו נגמל ככה והוא אומר שכל הבית היה מתעורר חוץ מאח שלו וזה היה סיוט
-
גל עברה ניתוח להוצאת שקדים ופוליפים. בגלל זה, השינה שלה הייתה מאוד מאוד עמוקה והיא למעשה אף פעם לא הפסיקה להרטיב בלילה (מאז שהיא נגמלה ביום...).
הרופא הסביר לי שכתוצאה מהשינה העמוקה, אז "המנגנון" של להרגיש שיש לה פיפי "קצת נדפק" ולכן היא צריכה קצת עזרה על מנת שתצליח להיגמל.
מייד אחרי הניתוח גל לא הסכימה שאני אשים לה חיתול ובמשך חודש, כל לילה הייתי מתעוררת באמצע הלילה על מנת לראות מה קורה איתה ולהחליף לה מצעים (קיוויתי שאחרי הניתוח היא כן תרגיש... אבל כפי שהרופא אמר... המנגנון נדפק..)
גל הצליחה להיגמל לגמרי לגמרי לגמרי (במונחים של הרופא זה 21 יום יבשים ברציפות) תוך חודש וחצי מתחילת הטיפול
-
וואו זה בטח חיים אחרים שהיא ככה גמולה.
גם בעלי טוען ששחר לא מצליח להגמל כי ישן חזק מידי. הוא באמת ישן חזק מידי ולא מתעורר גם אם בורח. לפעמים מתעורר רק בבוקר. מצד שני יש בקרים שהוא מתעורר (רטוב כי ברח באמצע הלילה) והולך לשירותים ז"א התעורר לפני שברח הפיפי של הבוקר. טוב בבוקר ישנים פחות חזק.
בכל אופן, היו לנו כבר תקופות יובש בעבר אולי ניתן לו עוד צ'אנס.
כמה עולה הטיפול אם אפשר לשאול? והאם הם מבטיחים תוצאות? ז"א שכל מי שעובר טיפול יוצא יבש?
-
אז המצב הוא קצת שונה, כי גל בחיים לא הייתה יבשה אף פעם.
לגבי עלויות: אני זוכרת במעורפל,כך שאל תתפסי אותי במילה, משהו כמו 800 ש"ח לטיפול ועוד 600 על המכשיר (שזה פיקדון, מחזירי לך את הכסף כשאת מחזירה את המכשיר). הטיפול יכל להימשך גם חצי שנה... זה מאוד אינדיבידואלי.
אני יודעת שיש השתתפות של הקופות אבל רק מגיל 5 ואני לא הייתי מוכנה להמתין עוד שנה שלמה בשביל זה.
גל אחרי חודש וחצי הייתה יבשה לגמרי והמשכנו עוד איזה חודש וחצי עם כל מיני ניסיונות (למשל לתת לה כוס מים ממש לפני השינה), איתגרנו אותה בכל מיני מצבים כדי לראות האם היא עומדת בזה ותודה לאל היא הצליחה.
תיכנסי לאתר שלהם, תראי מה כתוב.
[
-
קצת יקר