היסטרוסקופיה לאחר הפלה IVF - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    לאחר הריון שהצליח בעקבות IVF והחזיק 8 שבועות בלבד- נאלצתי לעבור הפלה בשל שק הריון ריק.
    עברתי הסטרוסקופיה אבחנתית ובהמשך היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת שאריות (מה שנשאר לאחר קבלת ציטוטק).
    כחודש לאחר ביצוע הסטרוסקופיה ניתוחית, ביצעתי בדיקת אולסטרסאונד לוודא שהרחם אכן נקי- ולצערי הררררררררררררררררררב גיליתי שלא. הרופא שבדק אותי אמר שעדיין יש שאריות וצריך יהיה לעשות הסטרוסקופיה ניתוחית שוב.
    הרופא הסביר כי בפעם הראשונה הרחם היה מאוד משובש והיה קשה לראות את הכל ועכשיו כשהוא השתקם זו כבר לא תהיה בעיה....

לקחתי את זה קשה, באתי לרופא עם תקווה וציפייה שהכל נגמר וכשהוא הנחית עליי את הבשורה פרצתי בבכי מטורף!!!
    רציתי להתייעץ איתכם מה הייתן עושות במקומי- חוזרות לאותו רופא כדי שהוא יעשה לכן הסטרוסקופיה שוב או מחליפות רופא אחר???
    אני מפחדת, עצובה ובעיקר חסרת כוחות להתמודד עם כל הדבר הזה....
7 תגובות
עמוד 1
  • אוייש מאמי... מצטערת לשמוע.

זה כ"כ עצוב

אני לא כ"כ יודעת לענות לך לגבי החלפת הרופא כי לפעמים זה לא תלוי רק בהם.
    אל תמהרי לקחת החלטות ותתייעצי לפני כל צעד שאת עושה. איך היה הרופא? האם דיברת עם עוד נשים שהיו אצלו? תבדקי את כל זה...

צר לי מאמי על מה שעברת ואני מאחלת לך שהכל יעבור בקלות ובקרוב נתבשר כולנו בחדשות טובות. אמון ואמן....
  • אויש מאמוש, אני ממש ממש ממש מצטערת לשמוע...

אני לא הייתי ממהרת להחליף רופא כמו ששגית אמרה, אבל בהחלט שהייתי מתייעצת עם עוד רופא כדי לקבל תמונה יותר ברורה.

מאחלת לך בהצלחה ושלא תאבדי תקווה ותשמרי על אופטימיות
  • קבלי חיבוקים חמים

אני מסכימה עם הבנות לא למהר להחליף רופא אבל כדאי לשמוע עוד חוות דעת של רופא נוסף .

מאחלת שהכל יגמר מהר ותזכה להריון ארוך ומשעמם
    ( וגם לי ולכל הבנות )

• היי
    אני ממש מצטערת לשמוע על מה שעברת..
  • תודה רבה בנות על העידוד!!!!
    אני גם לא ממש רוצה למהר להחליף רופא אני פשוט כל כך מיואשת כבר מכל המצב הזה ורק מחכה להזדמנות להמשיך קדימה ותקועה על הדבר הזה כבר כ-4 חודשים, כולל ההמתנות וכו'.....כך שזה די מבאס לעמוד במקום....
    אני פשוט חוששת שגם בפעם השנייה זה לא יעבוד ואז נראה לי אני אשבר לגמרי- כל הזמן חשבתי שאני אעבור את ההיסטרוסקופיה הזאת ובזה זה יסתיים, אבל לא....
    אני גם כל פעם חוששת מחדש מניתוח והרדמה- שלא יפגעו לי ברחם מכל ההתעסקויות האלה...
    מה שהחלטתי שאעשה זה שאלך לפרופ' נוסף וגם אחזור לההוא ואשמע את שניהם- העניין הוא שאם שניהם יגידו לי- "אין בעיה אפשר לטפל בזה"....למי כדאי לפנות....אני בדילמה.....

• היי
    תחצי את הגשר כשתגיעי אליו,
    קודם תשמעי מה יש לרופאים להגיד.
    אם יגידו דברים מנוגדים תנסי קודם את האופציה הלא ניתוחית ועם זה לא יעזור תצטרכי לעשות שוב היסטרוסקופיה.
    בהצלחה
  • אני חושבת שיש מקום לייעוץ נוסף בנוסף אם את לא סומכת על הרופא הנוכחי במאת האחוזים אז תבדקי מי מתמחה בכירורגית רחם ותלכי אליו מצד אחד זו בדיקה שיגרתית אבל בכל זאת ישנו אלמנט של כירורגיה זא זה ניתוחון קטן ברחם מנסיון עבר שלי לא הייתי מפקידה את הרחם שלי בידי כל אחד והפעם במקומך הייתי עושה את זה אצל משהו שבטוח יתחיל וייסיים את העבודה כמו שצריך
    בנוסף אני רוצה להגיד לך שקורה שנשאר תוכן הריון בדרך כלל אחרי הציטוטייק ואין לך מה לדאוג !!!!! אם את מעוניינת אשמח להמליץ לך על רופא מעולה שאצלי ואצל עוד בנות שאני מכירה עשה עבודה מצויינת
    תחזיקי מעמד אוטוטו זה יהיה מאחורייך והסיכוי שלך להצליח בהפרייה הוא ענק
    נשיקות וחיבוקים כנרת
    את מוזמנת להתקשר אליי אני אשמח לעזור לך 0577337376
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה