היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מעל הבטן... אבל אולי יש רופאים שעושים וגינאלי??? לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
בטנית.
אני דבה והבדיקה של השקיפות העורפית והלאה היו בטניות. אז אם הציוד של הרופא לא מהמאה הקודמת -הבדיקה תהיה חיצונית.
היי היי היי. לא רוצה לבאס אבל לי עשו גם וגם.... וכל פעם הכניס. יצא. על הבטן. שוב הכניס. שוב יצא חחחחח
עבדתי פעם עם רופא כזה - תמיד עשה בטני, חוץ ממקרים מיוחדים, כמו אישה מלאה, או אחת עם מלא שרירים (מדריכת כושר או משהו כזה) וכאלה\ או שהעובר התאפך עם הכב ולא רצה לראות אף אחד...
כעיקרון מעל הבטן אבל זה נורא תלוי במימדים של האישה
חחח כן אהה ה מה שגם אני אמרתי.. הם כל יום רואים עשרות כמונו הם לא מתרגשים, מיכל
אצלי היה גם וגם
לי התחילו בבטנית, עברו לוגינאלית. הכל פתוח
בדרך כלל על הבטן אבל יש משהו שלא ברור עושים וגינאלי
לי בוצע על הבטן בשניהם....
אצלי עשו גם וגם, באיזשהו שלב הקטנה התהפכה ככה שהרופא לא הצליח לבדוק את מה שהוא רצה בבדיקה הבטנית אז הוא עבר לבדיקה וגינלית (וגם אז הילדה עשתה לו בעיות ולא רצתה לגלות לו אם היא בן או בת