עוד פעם דימום :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,

לא הייתי פה כמה זמן, כי פשוט לא היה לי מה לכתוב - אחרי שראיתי דופק נרגעתי והמשכתי בחיי...

אבל עכשיו עוד פעם הופיע לי דימום :( היה לי לפני שבדקתי דופק וזה שם בסימן שאלה את כל ההריון, אבל הסתבר שהכל בסדר.... ועכשיו עוד פעם.מלחיץ אותי מאוד! הרופא שלי נמצא רק מחרתיים.... לא יודעת מה לעשות! כולם אומרים לי שזה שכיח בתקופה הזו של ההריון, אבל זה מלחיץ עדיין!
    מה עושים? :(
    אני ת'אמת (אם להיות כנה לגמרי ותסלחו לי על גילוי נאות) מאז שגיליתי שאני בהריון לא יכולתי אפילו להתקרב לבעלי, מרוב ההלם, הלחץ וכאלה. הנה, עכשיו ניסינו משהו בערך - ודימום. אני כמעט בטוחה שזה בגלל זה, למרות שלא היה שום דבר שיגרום לזה ולא בטוח שזה דווקא בגלל זה....

אוף, סליחה, שפכתי פה את הכל... אם יש למישהי מה להגיד לי בנושא - אודה מאוד.
    כרגע, חוץ מכן, אין לי עם מי לדבר על זה....

8 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה

[/url
  • לאחותי הגדולה היה ולא רק בשליש הראשון,אלא ברובההיריון-יש ל מההיריוןהזו בת מחוננת שקפצה מהגן לכיתה א' והשנה היא מסיימת תיכון....

• בובה א קודם כל תני לי להרגיע אותך ולומר לך שזה באמת מאוד שכיח בזמן הזה של ההריון!אחותי עברה הריון שלםםםם עם דימומים וכמעט עד סופו!! ועכשיו ב"ה יש לה בן מתוק ומדהים בבית!
    בכל מקרה כדי שתהיי רגועה תלכי לרופא ברגע שהוא נמצא..
    לגבי בעלך - אם אין מניעה מיוחדת שהרופא אמר לא לעשות אז גם לא אמורה להיות בעיה..

• תודה על התמיכה, בנות! הרגעתן אותי קצת...

אם אראה שמחר זה ממשיך אלך למוקד, יש לי לא רחוק מהבית....

תודה!

• אולי משהו שקשור לשליית פתח?? תשאלי את הרופא איפה השלייה שלך

• בעייני תלכי לרופא אחר רק שיבדוק אותך .. לפעמים גםבלי טור יכניסו אותך
    לפחות ככה זה אצלנו
    בהצלחה
    המשך הריון קל ותקין :)

• מאמי אני סבלתי מדימומים מתחילת ההריון ועד שבוע 11, דימום קל ודימום דיי קשה ובעזרת השם הכל בסדר..
    אז קודם כל להרגע... כמובן ללכת לבדיקה... יש מיון בכללית כל יום במרפאה שעושים שם אולטראסונד אז אם את בכללית יכולה לגשת...
    תהיי סבלנית, אופטימית וחיובית (כמה שזה בלתי אפשרי - ואנייודעת מנסיוני)

• אני בטוחה שזה כלום מאמי - הכי חשוב בנתיים להיות רגועה
    רק חיובייייייי
    יהיה בסדר בע"ה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה